Μηνύματα   Θέματα   Μέλη   Online
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Θέμα: Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκός 1908

 1. #1

  Προεπιλογή Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκός 1908

  Εγγραφές και διαρκείας για τη νέα σεζόν

  Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων <<Παναθηναϊκός 1908>> είναι πλέον σε θέση να ανακοινώσει και επίσημα την ίδρυση της. Και αυτό γιατί πλέον λύθηκαν τα προβλήματα που είχαμε τα τελευταία δύο χρόνια με τον πρώην πρόεδρο και τον περίγυρό του.
  Και για να προλάβουμε οποιεσδήποτε καλοπροαίρετες ή κακοπροαίρετες απορίες σας δημιουργούνται, να ξεκαθαρίσουμε ότι η πρωτοβουλία ίδρυσης της λέσχης ανήκει σε μια παρέα παλιών και νέων συνδεσμιτών που γνωρίστηκαν και εξακολουθούν να συναντιούνται στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης στο πλευρό της μεγάλης τους αγάπης τον Παναθηναϊκό.
  Αυτή η παρέα, λοιπόν, θεωρώντας ότι οποιαδήποτε λέσχη-σύνδεσμος πρέπει να λειτουργεί με βασικό στόχο τη διευκόλυνση της παρουσίας των μελών της δίπλα στην ομάδα ενημερώνει, ότι το κόστος των εγγραφών θα είναι 19,08 συμβολίζοντας το έτος ιδρύσεως της αγαπημένης μας ομάδας. Με την εγγραφή αυτόματα γίνεται μέλος της τράπεζας αιματος του συνδέσμου.

  Παροχές στα μέλη μας
  Α) Life Plus
  B) Όσοι βγάλουν διαρκείας δικαιούνται κι ένα εισιτήριο στην πραγματική του τιμή (χωρίς έξτρα)
  Γ) Εκπτώσεις και προσφορές από διάφορες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
  Σκοπός είναι ο σύνδεσμος να δουλεύει για τον Παναθηναϊκό και για τα μέλη της και όχι τα μέλη της να δουλεύουν για τους επικεφαλείς. Στόχος μας είναι η συνένωση του Παναθηναϊκού κόσμου κάτω από κοινή ονομασία που θα έχει σαν βασικό συνθετικό της την λέξη «παναθηναϊκός», μακριά από οποιαδήποτε τοπικιστική αντίληψη-προσωπολατρεία και με πλήρη διαφάνεια όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας της λέσχης. Το σύνθημα <<στις χαρές και στις λύπες μονάχα ΠΑΟ εσύ>> να μην είναι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη, όπως το τηρούσαμε ατομικά τόσα χρόνια. Μοναδικό μας έμβλημα είναι το τριφύλλι και το μοναδικό είδος που θα βγάλει ο σύνδεσμος για όλους είναι η γνήσια εμφάνιση της ομάδας με το λογότυπο Παναθηναϊκός 1908 (σκοπός μας δεν είναι η δημιουργία μιας ακόμα σύνδεσμος-επιχείρησης με μοναδικό σκοπό το κέρδος εις βάρος του κόσμου).
  Καλούμε όλους τους αληθινούς Παναθηναϊκούς που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με μας. Να σας υπενθυμίσουμε πως εδώ και 8 μήνες έχουμε την μοναδική ανεξάρτητη ομαδική ραδιοφωνική εκπομπή <<μονάχα ΠΑΟ εσύ>> στον επικοινωνία 94 στα FM, όπως επίσης και διαδικτυακά μέσω του site του συνδέσμου www.lfpao1908.gr.

  Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Δευτέρα 19:00-21:00 και κάθε Παρασκευή 20:00-22:00.
  Ο σύνδεσμος διαθέτει εισιτήρια διαρκείας στην τιμή των 120 ευρώ στη θύρα 16.

  Ο σύνδεσμος στεγάζεται Μιχαλακοπούλου 52 στον πρώτο όροφο δίπλα στο πρώην Holiday Inn. O σύνδεσμος στεγάζεται σε ένα χώρο 200τ.μ, όπου τα 100 τ.μ προσφέρονται για όλες τις παροχές προς τα μέλη της (εγγραφές, διαρκείας, εισιτήρια, τηλεόραση κτλ) και στα υπόλοιπα 100 τ.μ στεγάζεται γυμναστήριο-kickboxing, δωρεά του προέδρου της λέσχης προς τα μέλη της. Το γυμναστήριο ονομάζεται <<Μαρία Κροκίδου>>, αφιερωμένο στη μνήμη της.
  Οι εγγραφές ξεκινάνε από 15/07/2010.
  Οι ώρες λειτουργίας της λέσχης είναι 13:00-23:00

  Club Επαρχίας

  1. Ξάνθη (κεντρικό Θράκης) τηλέφωνο : 6942020550
  2.Λιτόχωρο (κεντρικό Μακεδονίας) τηλέφωνο : 6932361908
  3. Ρόδος Μασάρι τηλέφωνο : 6934250739

  Ιστοσελίδα και ιστολόγιο(blog)

  www.lfpao1908.gr
  http://lfpao1908.blogspot.com

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ life plus Στο πλαίσιο του αδιάλειπτου ενδιαφέροντος μας για την δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης συνεργασίας μαζί σας, η Ευρωπαϊκή Πίστη σας προσφέρει εντελώς δωρεάν το πρόγραμμα Life Plus.
  Mε το Life Plus σας παρέχεται ιατρική, νοσηλευτική και τεχνική βοήθεια, 365 ημέρες το χρόνο, καλύπτοντας τις καθημερινές σας ανάγκες, για να απολαμβάνετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
  Μέσω του 24ωρου τηλεφωνικού κέντρου 18123, έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες με προνομιακό τιμολόγιο, που η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει εξασφαλίσει σε συνεργασία με τη θυγατρική της εταιρία ALTER EGO. Αναλυτικότερα, με το πρόγραμμα Life Plus σας παρέχονται:
  Υπηρεσίες ιατρικής βοήθειας για κάθε περίπτωση έκτακτου ή μη περιστατικού.
  Παρεχόμενες Υπηρεσίες χωρίς κόστος:
  24ωρη τηλεφωνική πρόσβαση σε έμπειρο ιατρικό προσωπικό για ιατρικές συμβουλές.
  Χρήση των ασθενοφόρων του ομίλου Euromedica για μεταφορά κατάκοιτων ή βαριά ασθενών ατόμων για διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων, από και προς τα συμβεβλημένα κέντρα και κλινικές του ομίλου Euromedica.
  Χρήση των ασθενοφόρων του Ομίλου Euromedica εφόσον προκύψει νοσηλεία σε κλινική του Ομίλου.
  Παρεχόμενες Υπηρεσίες με προνομιακό τιμολόγιο:
  Επίσκεψη Ιατρού στο χώρο που επιθυμείτε για την αρχική αντιμετώπιση κάθε επείγοντος ή μη περιστατικού, με κάλυψη στο νομό Αττικής.
  Επίσκεψη σε Δίκτυο Ιατρών 30 συνολικά ειδικοτήτων, με πανελλαδική κάλυψη.
  Διαγνωστικές εξετάσεις & παροχή check-up με συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα με εκπτώσεις 10% έως και 90% ανάλογα με την εξέταση με πανελλαδική κάλυψη, αλλά και στο χώρο σας, με κάλυψη στους Νομούς Αττικής Θεσσαλονίκης.
  Δίκτυο οδοντιατρείων για άμεση αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, με κάλυψη στο Νομό Αττικής.
  Οφθαλμολογικές πράξεις, χειρουργικές ή διαγνωστικές, στις κλινικές «ΟΡΑΣΙΣ» για τον νομό Αττικής και «Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης» και «Κυανούς Σταυρός Θεσσαλονίκης».
  Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης με προνομιακό τιμοκατάλογο
  Εξειδικευμένοι τεχνικοί προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε επείγοντα ή μη προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες καθώς και εργασίες κλιματισμού, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που απολαμβάνετε με προκαθορισμένο προνομιακό τιμοκατάλογο, με κάλυψη στον νομό Αττικής.
  Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τις υπηρεσίες και τους τιμοκαταλόγους από τον προσωπικό σας ασφαλιστή, ή στο site www. Alter-ego.gr. Για την Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ.
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη euro300 : 13-08-10 στις 11:20 Αιτία: Συγχωνεύτηκε αυτόματα απο το BlogΘέα

 2. #2

  Προεπιλογή Ανακοίνωση: Λέσχης Φίλων Παναθηναϊκός 1908

  Περί εισιτηρίων περιφρούρησης

  Ως «Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκός 1908» θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού μας, ότι αποστείλαμε το ακόλουθο mail στην ΠΑΕ. Αιτία ήταν η παραχώρηση 5 δωρεάν εισιτηρίων (για τον φιλικό αγώνα με την Τζένοα), τα οποία αναλογούν στα 100 που παραλάβαμε για να καλύψουμε τις ανάγκες των μελών μας. Κάτι που μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε στην δωρεάν παραχώρηση εισιτηρίων με αφορμή την περιφρούρηση της εξέδρας, τα οποία μπορούν να εκμεταλλεύονται οι σύνδεσμοι, πουλώντας τα στον κόσμο που «διψά» να δει την αγαπημένη του ομάδα. Παράλληλα, προτείνουμε και λύσεις για την σωστή διαδικασία περιφρούρησης της κερκίδας.

  Αναλυτικά το κείμενο που αποστείλαμε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

  «Σας ευχαριστούμε για τα 5 δωρεάν εισιτήρια που μας δώσατε για το φιλικό με την Τζένοα για την περιφρούρηση αλλά όπως είχαμε συζητήσει και προτείνει στην ΠΑΕ, θα θέλαμε το αυτονόητο (να περιφρουρούμε την κερκίδα μας) να γίνεται όπως παλιά επί “Athens Fans” σε κάθε παιχνίδι με τη χορήγηση κάρτας περιφρούρησης ή γιλέκα ή λίστα. Γι' αυτό τον λόγο δεν τα κάνουμε αποδεκτά και διότι κάποιοι επωφελούνται από την πώληση και όχι τη δωρεάν διάθεση αυτών των εισιτηρίων.

 3. #3

  Προεπιλογή Απόφαση διοικητικόυ συμβούλιου της Λέσχης Φίλων Παναθηναϊκός 1908

  Σήμερον ημέρα σάββατο 21/08/2010 και ώρα πέντε μετά μεσηβρίας συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της λέσχης φίλων παναθηναϊκός 1908 και αποφάσισε οτι με την έναρξη πλέον της νέας αθλητικής σεζόν ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με τα αθλητικά δρώμενα της ομάδας μας και οτιδήποτε άλλο μας αφήνει παγερά αδιάφορους. γιΆ αυτό το λόγο θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε οτι πάσης μορφής εσωστρέφεια μεταξύ των λοιπών συνδέσμων (της ομάδας μας η μη) καλό θα είναι να σταματήσει. στόχος μας είναι όπως προαναφέραμε η στήριξη της ομάδας μας και μόνο.

 4. #4

  Προεπιλογή Απάντηση: Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκός 1908

  Εκδρομές για Βαρκελώνη Λέσχης Φίλων Παναθηναϊκός 1908

  Α) Τριήμερη εκδρομή από Κυριακή 12/09. Αναχώρηση μεσημέρι πτήση Vueling. Επιστροφή μετά τον αγώνα πτήση Vueling. Τιμή/ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 625 ευρώ

  Β) Διήμερη εκδρομή από Δευτέρα 13/09. Αναχώρηση πρωί πτήση Vueling. Επιστροφή μετά τον αγώνα πτήση Vueling. Τιμή/άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 555 ευρώ

  Περιλαμβάνονται

  Aεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βαρκελώνη-Αθήνα και φόροι αεροδρομίων και μεταφορά από το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης στο ξενοδοχείο-πανοραμική ξενάγηση πόλης. Μεταφορά από το ξενοδοχείο στο γήπεδο (Camp Nou) και μετά το τέλος του αγώνα στο αεροδρόμιο 2/1 διανυκτερεύσεις στο κέντρο σε ξενοδοχείο 4* με μπουφέ πρωινό ελληνόφωνος συνοδός-Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  Δεν περιλαμβάνονται

  Ότι ρητά δεν περιλαμβάνεται στο ανωτέρω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό-τα εισιτήρια του αγώνα που είναι εξασφαλισμένα

  Γ) Οδική εκδρομή. Αναχώρηση Σάββατο 11/09 09:00 το πρωί άφιξη στην Πάτρα επιβίβαση σε SUPERFAST των 14:30. Κυριακή 12/09 άφιξη Ανκόνα. Δευτέρα πρωί 13/09 άφιξη και διανυκτέρευση στη Βαρκελώνη. Τρίτη 14/09 Βαρκελώνη. Τετάρτη 15/09 μεσημέρι προς απόγευμα αναχώρηση για Ανκόνα. Πέμπτη 16/09 πρωί στάση SAN MARINO για ψώνια και καφέ αναχώρηση για Ανκόνα επιβίβαση σε SUPERFAST των 13:30. Παρασκευή 17/09 άφιξη Ελλάδα. Τιμή: 300 ευρώ

  Περιλαμβάνονται

  Καμπίνες ΑΒ4, 2 διανυκτερεύσεις στο κέντρο σε ξενοδοχείο 4* με μπουφέ πρωινό

 5. #5

  Προεπιλογή Διάθεση εισιτηρίων διαρκείας μπάσκετ ανδρών και γυναικών

  Διάθεση εισιτηρίων διαρκείας μπάσκετ ανδρών και γυναικών

  Η Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκός 1908 διαθέτει εισιτήρια διαρκείας μπάσκετ ανδρών και γυναικών.Για το μπάσκετ ανδρών η τιμή είναι 130 ευρώ για τα μέλη μας για τα μη μέλη μας στα 140 ευρώ.Στο δε μπάσκετ γυναικών η τιμή του κάθε διαρκείας είναι 20 ευρώ.Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα της λέσχης μας 210-7248556 και 6970681471
  Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lfpao1908 : 28-09-10 στις 12:07

 6. #6

  Προεπιλογή Απάντηση: Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκός 1908

  Κοπή Πίτας Λέσχης Φίλων Παναθηναϊκός 1908

  Η Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκός 1908 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι την Τετάρτη 9 Φλεβάρη και ώρα 8 μμ θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας στα γραφεία της λέσχης στην οδό Μιχαλακοπούλου 52 στον 1ο όροφο με την παρουσία παλαιμάχων και εν ενεργεία αθλητών του συλλόγου από όλα τα τμήματα.

Παρόμοια Θέματα

 1. Α1 : Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: 98-90
  By zastava in forum Ειδήσεις
  Απαντήσεις: 4
  Τελευταίο Μήνυμα: 01-03-10, 20:36
 2. Ρόμα-Παναθηναϊκός 2-3
  By ianni in forum Αθλητικές Συζητήσεις
  Απαντήσεις: 2
  Τελευταίο Μήνυμα: 26-02-10, 17:26
 3. Απαντήσεις: 0
  Τελευταίο Μήνυμα: 11-07-08, 9:11
 4. Λέσχη Μοτοσυκλετιστών.
  By sokyl in forum Μοτοσυκλέτα
  Απαντήσεις: 0
  Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-08, 11:26

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Δικαιώματα - Επιλογές

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
 • BB code is σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
 • [VIDEO] code is σε λειτουργία
 • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας