Διάβασα σήμερα 3-4 posts, απο κάποια μέλη, συγκεκριμένα τον gamiko23 και τον nicolas9 που ξεκίνησαν μάλιστα κάποια θέματα, με μια δήλωση, χωρίς να προσπαθήσουν να επεκταθούν στο θέμα και να δικαιολογήσουν κατά κάποιο τρόπο την άποψη τους.
Νομίζω οτι αυτός είναι ο λόγος να γράψεις ένα post, να πεις την άποψη σου και να την τεκμηριώσεις, να παραθέσεις 2-3 σκέψεις. Το να μας δηλώσει ο ένας οτι "Αν ο ΛΑ.Ο.Σ βγει κυβερνηση τα πραγματα θα γινουν καλυτερα:yes:" έτσι ξερά, χωρίς να μας πει το γιατί, δε νομίζω οτι μας ενδιαφέρει και πολύ. Επίσης οτι οι καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες ειναι οι Ολλανδια,Πορτογαλια.Ισπανια,Τσεχια απαντώντας ο ίδιος στο ερώτημά του, πάλι απο μόνο του δεν αποτελεί post. Ούτε στη συνέχεια η συμφωνία του άλλου ¨real madrit" , μου λέει κάτι..
Σας παρακαλώ, είναι σπουδαίο πραγμα να μπορείς να λες τη γνώμη σου και ας το σεβαστούμε αυτό. Δώσ΄τε λιγο χρόνο και προσοχή σε αυτά που γράφετε, τουλαχιστον απο σεβασμό προς αυτούς που δουλεύουν εδώ μέσα για να μπορούμε να λέμε τη γνώμη μας όλοι.