Μηνύματα   Θέματα   Μέλη   Online
Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 14 από 14

Θέμα: ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2009

 1. #11
  Blogthean Το avatar του χρήστη Apostoleas
  Εγγραφή
  02-12-2008
  Περιοχή
  Παφος - Κύπρος
  Μηνύματα
  291

  Προεπιλογή

  ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

  (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

  ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  Σαν μία ιδιαίτερα δυναμική και ενδιαφέρουσα χρονιά διαγράφεται το 2009 για σας τους Αιγόκερους. Το ζώδιο σας θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές αυτής της χρονιάς, εξαιτίας των ισχυρών πλανητικών ενεργειών που θα εστιαστούν πάνω του. Η πιο σημαντική βέβαια είδηση είναι η οριστική εγκατάσταση του μυστηριώδους πλανήτη Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Ο Πλούτωνας θα επηρεάσει προς το παρόν τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί Δεκέμβριο. Εσείς μπαίνετε τώρα σε μία ολότελα καινούργια φάση της ζωής σας, σε μία διαδικασία βαθιάς μεταμόρφωσης του εαυτού σας. Θα πρέπει να αποβάλετε επειγόντως ότι έχει φθαρεί στη ζωή σας και σας δημιουργεί απλά βάρος. Μία ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας συγκυρία δημιουργεί ο πλανήτης Κρόνος (ο πλανήτης που σας κυβερνάει). Θα βρίσκεται σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της χρονιάς σε μία πολύ ευνοϊκή απέναντι στο ζώδιο σας θέση. Τέλος, φέτος θα συμβούν δύο ιδιαίτερα κρίσιμες απέναντι στο ζώδιο σας εκλείψεις (μία σεληνιακή στις 7 και μία ηλιακή στις 22 Ιουλίου) τις οποίες πρέπει να προσέξετε. Αποφύγετε να κάνετε σημαντικές κινήσεις κοντά στις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν αυτές οι εκλείψεις.

  ΕΡΩΤΑΣ Ένα καινούργιο στοιχείο που θα μπει ορμητικά τώρα στη ζωή σας (ειδικά αν έχετε γεννηθεί το Δεκέμβριο) είναι το «πάθος». Το πάθος εξοντώνει τον άνθρωπο και γιΆ αυτό το υψηλά πειθαρχημένο ζώδιο σας δεν το έχει σε υπόληψη. Τώρα όμως με την είσοδο του Πλούτωνα, του πλανήτη του πάθους, στο ζώδιο σας θα γνωρίσετε αυτή την κατάσταση και από την καλή της και από την κακή της πλευρά. Το άσχημο βέβαια είναι ότι το πάθος οδηγεί συχνά τους ανθρώπους σε ακραίες συμπεριφορές και σε ακραία γενικά περιβάλλοντα. Ενδεχομένως θα το υποστείτε κι αυτό, ειδικά αν είσαστε του Δεκέμβρη. Σε μία άλλη εκδοχή, Πλούτωνας σημαίνει εξαιρετικά βαθύ δέσιμο ψυχών. Κάτω από την επήρεια του ίσως αρχίσετε να λειτουργείτε τώρα σε πιο συναισθηματικές συχνότητες και να δίνετε μεγαλύτερο βάρος στη σχέση σας με τον σύντροφο σας. Αν είσαστε μόνοι σας ίσως κάνετε στο ξεκίνημα της χρονιάς μία σημαντική γνωριμία. Μετά τις 3 Φλεβάρη αρχίζουν να δημιουργούνται δυσκολότερες συνθήκες στον ερωτικό τομέα, οι οποίες μπορεί να οφείλονται σε κάποια συγγενικά σας πρόσωπα που αυθαίρετα θα επεμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι πιθανό να κρατήσει όλη την άνοιξη. Τα πρώτα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα θα φανούν από τον Ιούνη και έπειτα. Το τέλος του καλοκαιριού είναι πιθανό να σας βρει με έναν σταθερό σύντροφο στο πλευρό σας. Αν όχι, δεύτερη ευκαιρία θα σας δοθεί στο διάστημα 21 Σεπτεμβρίου – 15 Οκτωβρίου. Εξαιρετικά ερωτικές διαγράφονται οι τελευταίες μέρες της χρονιάς, όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας.

  ΕΡΓΑΣΙΑ - ΧΡΗΜΑ Η καινούργια χρονιά μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά παραγωγική και εποικοδομητική για σας τους Αιγόκερους σε αυτούς τους δύο τομείς. Ο κυρίαρχος πλανήτης σας, ο Κρόνος, σχηματίζει (από το ζώδιο της Παρθένου, στο οποίο βρίσκεται εδώ και καιρό) μία πολύ αρμονική πλανητική όψη απέναντι στον Ήλιο σας. Κάτω από αυτή την τόσο ευνοϊκή επιρροή του Κρόνου αναμένεται να προκύψουν κάποιες θετικότατες για σας εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Εάν εργάζεστε στο δημόσιο ίσως σας δώσουν ένα καλύτερο πόστο ή ακόμη και μία προαγωγή. Αν είσαστε ελεύθερος επαγγελματίας θα δείτε το τζίρο σας να ανεβαίνει και το όνομα σας να ακούγεται όλο και περισσότερο στην αγορά. Αρκετά αισιόδοξα δείχνουν τα πράγματα και στον οικονομικό τομέα. Με τον τυχερό πλανήτη Δία να βρίσκεται τώρα στον τομέα των οικονομικών σας είναι πιθανό να αυξηθούν σημαντικά μέσα στο 2009 τα έσοδα σας. Προτιμήστε να κάνετε επαγγελματικές κινήσεις στις εξής ευνοϊκές για σας ημερομηνίες: 15 - 25 Μαρτίου, 2-26 Αυγούστου και 9 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου (θα είναι αρμονικός τότε απέναντι σας ο πλανήτης Ερμής). Αντίθετα, αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα στα διαστήματα 8 - 18 Σεπτέμβρη και 27 - 31 Δεκέμβρη (θα είναι ο Ερμής ανάδρομος).


  ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΝΤΑΣΗΣ: Κινηθείτε πολύ προσεκτικά κοντά στις ημερομηνίες 7 και 22 Ιουλίου, που θα συμβούν δύο σημαντικές για το ζώδιο σας εκλείψεις. Μείνετε γενικά μακριά από προκλήσεις στα διαστήματα 1 Γενάρη – 4 Φλεβάρη, 23 Απρίλη – 31 Μάη και 26 Αυγούστου – 16 Οκτώβρη.

 2. #12
  Blogthean Το avatar του χρήστη Apostoleas
  Εγγραφή
  02-12-2008
  Περιοχή
  Παφος - Κύπρος
  Μηνύματα
  291

  Προεπιλογή

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

  ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ


  Με τον πιο τυχερό και ευεργετικό πλανήτη (τον Δία) να βρίσκεται σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της καινούργιας χρονιάς στο ζώδιο σας τα πράγματα δεν θα μπορούσαν παρά να είναι αισιόδοξα για σας. Το 2009 διαγράφεται για τους Υδροχόους σα μία χρονιά μεγάλων ευκαιριών και ανάπτυξης. Προβλέπεται να συμβούν πολύ ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Θα πιστέψετε έτσι περισσότερο στον εαυτό σας και θα αποκτήσετε μία πιο αισιόδοξη άποψη πάνω στα πράγματα. Επίσης θα ανοιχτείτε περισσότερο απέναντι στους άλλους ανθρώπους και θα γίνετε πιο δημοφιλείς στις φιλικές σας παρέες. Ίσως ταξιδέψετε στο εξωτερικό και έρθετε σε επαφή με κάποιους ξεχωριστούς και υψηλά συνειδητοποιημένους ανθρώπους. Γενικά θα κινηθείτε τώρα σε πιο ιδεαλιστικά και πνευματικά επίπεδα. Μερικές από τις εκλείψεις που θα γίνουν φέτος θα επηρεάσουν έντονα το ζώδιο σας (ιδιαίτερα η ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου στο ζώδιο σας και η δεύτερη ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στις 6 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα). Χρειάζεται να είσαστε πολύ προσεκτικοί στη διάρκεια αυτών των εκλείψεων και να αποφύγετε να κάνετε τότε τυχόν σημαντικά ανοίγματα ή κινήσεις.


  ΕΡΩΤΑΣ Οι γενικότερα ευνοϊκοί απέναντι στο ζώδιο σας πλανητικοί σχηματισμοί θα δημιουργήσουν ένα πολύ ερωτικό κλίμα γύρω σας φέτος. Εδικά ο ευεργετικός πλανήτης Δίας θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς, κοινωνικούς και δημοφιλείς. Θα αυξήσει τον προσωπικό σας μαγνητισμό, πράγμα που σημαίνει ότι θα γίνετε τώρα πιο επιθυμητοί στο άλλο φύλο. Στην καινούργια χρονιά θα βιώσετε κάποια εξαιρετικά συναισθήματα (χάρη στην παρουσία και του Ποσειδώνα στο ζώδιο σας), ρομαντικές ατμόσφαιρες και στιγμές γεμάτες με πάθος. Αναμφίβολα θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να έρθετε κοντά σε γοητευτικούς εκπροσώπους του αντίθετου φύλου και για να ζευγαρώσετε μαζί τους. Η μεγαλύτερη δυσκολία σας ίσως αποδειχτεί τελικά εκείνη της επιλογής! Προσέξτε, όμως, αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Φεβρουαρίου γιατί εσείς έχετε τώρα ροζ συννεφάκια στα μάτια και μπορεί να εξαπατηθείτε από κάποιον άνθρωπο που θα φαντάζει ιδανικός σε εσάς - αλλά δεν θα είναι. Αν είσαστε ήδη δεσμευμένοι, η επαφή σας με το σύντροφο σας θα γίνει φέτος πιο αληθινή, φιλική και αυθόρμητη. Αν είσαστε μόνοι σας τότε δύσκολα θα ξεφύγετε από τα βέλη του έρωτα. Στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς θα δεχτείτε αρμονικές επιδράσεις αλλά τα πράγματα θα είναι τότε κάπως ρευστά. Ίσως έλξουν ταυτόχρονα το ενδιαφέρον σας διαφορετικοί άνθρωποι, με σας να μην μπορείτε να καταλήξετε σε κάποιον συγκεκριμένο από αυτούς. Κάποια έντονη ερωτική ιστορία, από αυτές που μένουν στην ψυχή, ενδέχεται να ζήσετε στα μέσα περίπου του καλοκαιριού. Το πεσμένα φύλλα του ερχόμενου φθινοπώρου είναι πολύ πιθανό να σας βρουν με έναν καινούργιο σημαντικό σύντροφο στο πλευρό σας.

  ΕΡΓΑΣΙΑ - ΧΡΗΜΑ Καλές προοπτικές ανοίγονται φέτος στους δύο αυτούς τομείς. Ο ευεργετικός πλανήτης Δίας θα δημιουργήσει γόνιμες συνθήκες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Θα σας φέρει επιτυχίες και κέρδη και θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε κάποια σημαντικά σχέδια σας. Η χρονιά που ανοίγεται μπροστά μας προσφέρεται για να κάνετε ανοίγματα τους τομείς που σας ενδιαφέρουν, για να ταξιδέψετε και για να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας (προσέξτε, όμως, να μην παρασυρθείτε από τυχόν ενθουσιασμούς σας και κινηθείτε επιπόλαια και άστοχα). Θα ευνοηθούν ιδιαίτερα φέτος όσοι από εσάς σχετίζονται με εκπαιδευτικά, θρησκευτικά και νομικά ιδρύματα, με τους ξένους και το εξωτερικό. Επίσης, όσοι περιμένουν να δικαιωθούν για κάποια υπόθεση τους σε δικαστήριο. Οι πιο ευνοϊκές περίοδοι για να πάρετε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα θα είναι οι: 26 Μαρτίου - 9 Απριλίου, 24 Ιουλίου - 3 Αυγούστου, 17 Νοεμβρίου - 5 Δεκεμβρίου. Αποφύγετε αντίθετα ανοίγματα στα διαστήματα 10 Απριλίου - 1 Μαΐου και 29 Οκτωβρίου - 16 Νοεμβρίου, που ο Ερμής θα είναι δυσαρμονικός απέναντι σας.

  ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΝΤΑΣΗΣ: Κινηθείτε πολύ επιφυλακτικά κοντά στις δύο κρίσιμες για σας εκλείψεις (26 Γενάρη και 9 Φλεβάρη). Μείνετε επίσης μακριά από ριψοκίνδυνες καταστάσεις στις περιόδους 5 Φεβρουαρίου - 15 Μαρτίου και 17 Οκτωβρίου - 31 Δεκεμβρίου (θα είναι έντονα ενεργοποιημένος απέναντι σας τότε ο εκρηκτικός πλανήτης ¶ρης).

 3. #13
  Blogthean Το avatar του χρήστη Apostoleas
  Εγγραφή
  02-12-2008
  Περιοχή
  Παφος - Κύπρος
  Μηνύματα
  291

  Προεπιλογή

  ΙΧΘΕΙΣ

  (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

  ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ

  Εσείς οι Ιχθείς έχετε μπει σε μία καινούργια και πιο ώριμη φάση της ζωής σας. Υπεύθυνος γιΆ αυτό είναι ο πλανήτης Κρόνος ο οποίος σας επηρεάζει έντονα τα δύο τελευταία χρόνια. Ο Κρόνος βρίσκεται στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Από τη στιγμή που η φύση αυτού του πλανήτη είναι γήινη και ρεαλιστική έχει προσδώσει έναν τέτοιο χαρακτήρα στο συγκεκριμένο τομέα. Σίγουρα έχετε αποκτήσει μία πιο ρεαλιστική άποψη πάνω στα πράγματα, το οποίο είναι θετικό για σας. Από την άλλη βέβαια σας επηρεάζει έντονα τα τελευταία χρόνια και ο πλανήτης Ουρανός, ο οποίος (ευρισκόμενος μέσα στο ζώδιο σας) λειτουργεί σαν αντίβαρο στις γήινες, συμβατικές και συρρικνωτικές ενέργειες του Κρόνου. Ο Ουρανός είναι από την πλευρά του ανήσυχος, ανατρεπτικός και επαναστατικός. Επομένως, είναι σαν να πατάει κάποιος ταυτόχρονα σε ένα αυτοκίνητο γκάζι και φρένο. Όντως αναπτύσσονται δύο αντίθετες τάσεις μέσα στο ζώδιο σας αλλά η εξελιγμένη, δυαδική φύση του ζωδίου σας δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από αυτό. Ο Πλούτωνας άλλωστε που πέρασε πρόσφατα σε μία ευνοϊκή όψη εξαγώνου απέναντι στους Ιχθείς σας δίνει γενικά τώρα μία καλύτερη ψυχική συγκρότηση.

  ΕΡΩΤΑΣ Ο έρωτας έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ δύσκολο για σας τομέα, τα τελευταία χρόνια. Με τους δύο πλανήτες Κρόνο και Ουρανό να σας επηρεάζουν έντονα και να δημιουργούν αντίθετες τάσεις μέσα σας είναι τελικά τιτάνιο έργο το να προσδιορίσετε τι ακριβώς θέλετε και πάνω απΆ όλα ποιον άνθρωπο θέλετε κοντά σας. Από τη φύση σας θα λέγαμε ότι δεν θέλετε κανέναν! Με την επήρεια του εκκεντρικού και ανεξάρτητου πλανήτη Ουρανού πάνω σας επίσης δεν θέλετε κανέναν. Τέλος, με την Κρόνεια λογική και πάλι βρίσκετε δεκάδες αδυναμίες και ατέλειες σε κάθε δυνητικό σας σύντροφο, με αποτέλεσμα να προτιμάτε τη μοναξιά (ο Κρόνος στον Έβδομο Οίκο σας = εν δυνάμει στέρηση συντρόφου ή διαφορετικά καταπιεστικός και περιοριστικός σύντροφος). Πλην όμως οι Ιχθείς είναι το ζώδιο της Συμπαντικής Αγάπης και της απόλυτης Ένωσης. Χωρίς έρωτα δεν ζείτε. ΓιΆ αυτό και πρέπει να βρείτε τώρα μία ισορροπία ανάμεσα στην απόλυτη ανεξαρτησία σας και στην ανάγκη σας για συντροφικότητα. Το πρώτο εξάμηνο της καινούργιας χρόνιας πάντως είναι πολύ πιθανό να σας φέρει έναν σημαντικό σύντροφο στο πλευρό σας (ειδικά στο διάστημα 3 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου, που θα βρίσκεται στο ζώδιο σας η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης). Στη συνέχεια της χρονιάς, πολύ ευνοϊκές επιδράσεις στον ερωτικό τομέα θα δεχτείτε και τον Αύγουστο. Ίσως ζήσετε τότε ένα μεγάλο καλοκαιρινό έρωτα. Ένα έντονο φλερτ είναι πιθανό να αναπτυχθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο ανάμεσα σε εσάς και άτομο που σχετίζεται με το εξωτερικό ή ανήκει σε ξένο θρήσκευμα.

  ΕΡΓΑΣΙΑ - ΧΡΗΜΑ Σα μία χρονιά σημαντικών αλλαγών και ξεκαθαρισμάτων διαγράφεται το 2009 στον επαγγελματικό τομέα. Κάποια πράγματα και καταστάσεις φαίνεται ότι δεν σας ικανοποιούν πια και είσαστε έτοιμοι να κάνετε τη μεγάλη ρήξη (αυτό σας επιτάσσει ο επαναστατικός πλανήτης Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιο σας). Προτού πάρετε οποιαδήποτε πρωτοβουλία είναι σημαντικό να σταθμίσετε καλά τα πράγματα, γιατί οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα μπορεί να αποδειχτούν αποφάσεις ζωής. Σε κάθε περίπτωση, με τον Κρόνο να σας επηρεάζει έντονα είναι σημαντικό να μην βιαστείτε και να εξετάσετε πρώτα πολύ καλά όλα τα δεδομένα γύρω σας – έτσι ώστε να μην κινηθείτε από μία επιπόλαιη παρόρμηση της στιγμής, Οι καιροί εξάλλου είναι δύσκολοι. Αν θέλετε πάντως να κάνετε σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις προτιμήστε τις ευνοϊκές για σας περιόδους: 22 Ιανουαρίου – 14 Φεβρουαρίου, 10 Απριλίου – 1 Μαΐου, 6 – 31 Δεκεμβρίου. Αντίθετα, κινηθείτε πολύ επιφυλακτικά στο διάστημα 8 – 31 Μαΐου.

  ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΝΤΑΣΗΣ: Μείνετε μακριά από κάθε είδους ριψοκίνδυνη κατάσταση στις συγκεκριμένες ημερομηνίες: 16 Μαρτίου – 22 Απριλίου και 13 Ιουλίου 24 Αυγούστου (θα είναι τότε έντονα ενεργοποιημένος απέναντι σας ο εκρηκτικός πλανήτης ¶ρης).

  από τον Αστρολόγο Θωμά Γαζή και τη Μάρω Ιωαννίδου

 4. #14

  Προεπιλογή

  Οι προβλέψεις αυτές είναι από την "Ελληνική Αστρολογία": astro.forumup.com

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

 1. Απαντήσεις: 14
  Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-09, 2:43
 2. Pes 2009 (Pro evolution soccer 2009)
  By Spiroslp in forum Άλλα είδη
  Απαντήσεις: 16
  Τελευταίο Μήνυμα: 04-02-09, 23:50
 3. 2009
  By crisloyd in forum Νέοι χρήστες - Γνωριμία
  Απαντήσεις: 1
  Τελευταίο Μήνυμα: 07-01-09, 13:00
 4. 2009
  By lemonaki in forum Νέοι χρήστες - Γνωριμία
  Απαντήσεις: 0
  Τελευταίο Μήνυμα: 02-01-09, 9:54
 5. Απαντήσεις: 0
  Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-08, 20:42

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Δικαιώματα - Επιλογές

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
 • BB code is σε λειτουργία
 • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
 • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
 • [VIDEO] code is σε λειτουργία
 • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας