Δελτίο τύπου: Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2010. Από σήμερα η Q card προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της –παλαιούς και νέους – δωρεάν απεριόριστη* πρόσβαση στο Internet από το κινητό τους.
Η δωρεάν πρόσβαση στο Internet ισχύει έως και τις 31/03/2010 και παρέχεται χωρίς να χρειάζεται η οποιαδήποτε ενέργεια από την πλευρά του χρήστη Q card. Οι χρήστες Q card θα μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς εφόσον το κινητό τους τηλέφωνο παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο Internet. Οι σχετικές ρυθμίσεις αποστέλλονται αυτόματα σε όλες τι συμβατές συσκευές.
Ανά πάσα στιγμή, οι πελάτες με συσκευές mobile Internet μπορούν να ζητούν τις αυτόματες ρυθμίσεις στέλνοντας κενό SMS στο 19234 ή μέσω του site Welcome to Q στην ενότητα «Ρυθμίσεις».
Η δυνατότητα πρόσβασης στο Internet από κινητό Q card παρέχεται πανελλαδικά από το δίκτυο της WIND.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ. 211 999 3000 (όλο το 24ωρο) ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.myQ.gr.
*Πολιτική ορθής χρήσης 1GB ανά MSISDN για όλη τη διάρκεια της προσφοράς. Σε περίπτωση υπέρβασης ορίου η χρέωση διαμορφώνεται σε 1¤/ΜΒ (με ΦΠΑ 19%)


digitalnews.gr

Σας ενοχλούν οι διαφημίσεις στο φόρουμ; Απλά συνδεθείτε για να εξαφανιστούν!