ΥΛΙΚΑ
(Για στρογγυλό πυρέξ 30 εκατοστών)
· 1 φύλλο σφολιάτα
· 150 γρ. καπνιστό ζαμπόν σε κύβους
· 200 γρ. μπέικον
· 3 αβγά
· 1 φλιτζάνι γάλα
· 250 γρ. κρέμα γάλακτος
· λίγο μοσχοκάρυδο
· 100 γρ. κασέρι τριμμένο
· αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βουτυρώνουμε ένα στρογγυλό πυρέξ.
2. Στρώνουμε το φύλλο σφολιάτας.
3. Ρίχνουμε το ζαμπόν κομμένο σε κύβους και το μπέικον ψιλοκομμένο.
4. Χτυπάμε με το σύρμα αβγά, το γάλα και την κρέμα γάλακτος.
5. Αρωματίζουμε με μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε με το τυρί.
6. Περιχύνουμε την τάρτα και ψήνουμε στους 200 C, για 30 λεπτά.

Σας ενοχλούν οι διαφημίσεις στο φόρουμ; Απλά συνδεθείτε για να εξαφανιστούν!