Επιστροφή στο Forum : Ποιος είναι ο αγαπημένος σας μήνας και γιατί;
:smile:
Ο ¶υγουστος λόγω γενεθλίων.
Ο αύγουστος λόγω διακοπών....
Ο Σεπτέμβριος γιατι ειναι σαν να ξεκινας κατι απο την αρχη...γυριζουν ολοι απο τις διακοπες ή είσαι διακοπες, ξεκινανε τα σχολεια, κάνεις σχεδια για το χειμώνα και γενικα υπάρχει κινηση παντού...μου αρέσει αυτό :delighted:
Augoustos logo diakopwn....
malon o aygoystos logo diakopon
Κάθε μήνας έχει έναν ιδιαίτερο λόγο για τον οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί "αγαπημένος". Πάντως προτιμώ τον Ιούνιο (γενέθλια), το Νοέμβριο (είχε συμβεί ένα σημαντικό γεγονός για 'μένα) και το Δεκέμβριο (λόγω γιορτών)...
Phlegethon
28-03-08, 11:12
Μάιος λογω γενεθλιων, αποκορυφωμα της ανοιξης, αρχη καλοκαιριου, οχι τοσο πολυ ζεστη κτλ κτλ... :cool:
Μιλώντας ως μικρός μαθητής του λυκείου, μου αρέσουν οι μήνες που δεν έχουν δουλειά (Ιούλιος, Αύγουστος), και αυτοί που μας κάνουν λεφτά δώρο (Δεκέμβριος - Γιορτές, Ιανουάριος - Γενέθλια, Απρίλης - Πάσχα). :D
Επίσης, μου αρέσει και ο Μάρτης γιατί σηματοδωτεί την έναρξη της άνοιξης, που είναι η εποχή της επλίδας (σε λίγο έρχεται το πάσχα και καπάκι το καλοκαίρι) και της διασκέδασης (τελειώνει η κύρια περίοδος της σχολικής χρονιάς).
Παράλληλα, αξιόλογοι μήνες είναι ο Μάης λόγω ελεύθερου χρόνου, ο Ιούνιος επειδή ο μισός είναι διακοπές, και ο Σεπτέμβρης για τον ίδιο λόγο.
Τέλος, μου αρέσει ο Οκτώβρης λόγω του ωραίου καιρού και της μικρής ανάπαυσης που προσφαίρει προς τα τέλη του, και ο Φεβρουάριος που βάζει το peak της σχολικών απαιτήσεων στο τέλος τους.
ΥΓ. Μ'αρέσει και ο Νοέμβρης εξαιτίας ενός σημαντικού γεγονότος.
ο Ιουνιος γιατι φευγω για το χωριο μου και ο Νοεμβριος γιατι εχω γενεθλια
stellafdio
25-06-08, 18:33
Ο Νοέμβριος. Είναι χειμμώνας και πάντα έχω μια εβδομάδα άδεια για να γιορτάσω τη γιορτή μου. (Από μια ηλικία και μετά έχεις ψυχολογικά με τα γενέθλια σου- πάντα τα αποφεύγεις)
Ο Οκτωβρης,γιατι ειναι ο μηνας που ξεκινησα την σημαντικοτερη σχεση της ζωης μου...10 χρονια πριν...πως κυλησαν!!!Και συνεχιζουμε...!!!
Ο Δεκέμβριος... συνήθως το φθινόπωρο μελαγχολώ πολύ άσχημα και ο μήνας αυτός είναι μια λύτρωση για μένα. Είναι και οι γιορτές....
sentinel33
25-06-08, 23:34
O genaris giati mou aresi to krio opos kai h zesth alla tautoxrona peutoun kai ta genethlia,me dora apo filous kai sigkenis kai episis einai to ksekinima mias neas xronias pou panta exo thn psevdesthisi oti tha einai kaliteri apo thn proigoumeni.
O Μάιος. Αλλά δεν σας λεω γιατι. :)
Ο Ιούνιος,μόνο και μόνο για τα γενέθλιά μου...¶ντε και ο Απρίλιος(ή Μάιος) γιατί είναι η γιορτή μου...Μ'αρέσει να παίρνω δώρα...
O Μάιος. Αλλά δεν σας λεω γιατι. :)
Γιατί; Ούτε σε μένα; (Από κοντά...)
Ο Αύγουστος. Γιά την άδεια φυσικά.
noemvrios epidi geni8ika ekinon ton mina
μαιος γιατι τοτε απολυομαι
December logo kriu ,christugenon ke diakopon .
μου αρέσει ο μήνας που φιλοξενεί το Πάσχα.έχει άλλη μυρωδία,νιώθω αλλιώς τον αέρα.άλλωστε το αγαπημενο μου δεντρο ειναι η πασχαλιά και ανθίζει τον μηνα του Πάσχα.
dj_kojak_kom
21-07-08, 2:24
aygoustos...logo diakopwn
Μέχρι που ξεκίνησα το snowboard έλεγα κατηγορηματικά Μάιος....
Τώρα πιά... λίγο χιονάκι βρε παιδί μου... μάλλον Ιανουάριος/Φεβρουάριος.
Αυγουστος.....
μενω στην Αθηνα και ειναι ο μονος μηνας που γινεται μια ωραια πολη (αδειαζει) και οχι ενα τεραστιο μπ...λο!!!
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
metaxasmetaxas
25-07-08, 16:28
fetos oloi ektos tou kalokairiou. mallon epeidh den 8a paw diakopes
Ιούνιος διότι παίρνω την πρώτη μου άδεια,δεν έχει ανέβει πολύ η θερμοκρασία κι είμαι cool,παίρνω υπερωρίες-επίδομα αδείας,συνήθως κι επιστροφή φόρου.
Dekembrios logo xrisougenon kai genethlion
Νοεμβριος γιατι ειναι μουντος...
Δεκεμβριος(διπλος μισθος και γενικα ολη η ατμοσφαιρα)
Μιλώντας ως μικρός μαθητής του λυκείου, μου αρέσουν οι μήνες που δεν έχουν δουλειά (Ιούλιος, Αύγουστος), και αυτοί που μας κάνουν λεφτά δώρο (Δεκέμβριος - Γιορτές, Ιανουάριος - Γενέθλια, Απρίλης - Πάσχα). :D
Επίσης, μου αρέσει και ο Μάρτης γιατί σηματοδωτεί την έναρξη της άνοιξης, που είναι η εποχή της επλίδας (σε λίγο έρχεται το πάσχα και καπάκι το καλοκαίρι) και της διασκέδασης (τελειώνει η κύρια περίοδος της σχολικής χρονιάς).
Παράλληλα, αξιόλογοι μήνες είναι ο Μάης λόγω ελεύθερου χρόνου, ο Ιούνιος επειδή ο μισός είναι διακοπές, και ο Σεπτέμβρης για τον ίδιο λόγο.
Τέλος, μου αρέσει ο Οκτώβρης λόγω του ωραίου καιρού και της μικρής ανάπαυσης που προσφαίρει προς τα τέλη του, και ο Φεβρουάριος που βάζει το peak της σχολικών απαιτήσεων στο τέλος τους.
ΥΓ. Μ'αρέσει και ο Νοέμβρης εξαιτίας ενός σημαντικού γεγονότος.
έχεις αφήσει κανένα απ' έξω?
Προτιμώ το Δεκέμβριο λόγω της εορταστικής ατμόσφαιρας
ThanassisV
03-08-08, 13:13
Augoustos logo diakopwn :D
Αυγουστος,,ολη μερα παραλια κ καθολου δουλεια!!!
aprilios logw genethliwn kai pollwn eortwn kai o minas pou paw diakopes (den einai panta o idios alla kuriws o ioulios)
Ο Οκτώβριος γιατι τότε έχω τα γενεθλιά μου.
andiekalton
07-08-08, 3:06
Μαϊος...και σαν εποχη αλλα και λογω γενεθλιων :tongue:
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ πριν να έχω αγαπημένο μήνα... Θα έλεγα ο Μάιος που έχει τον πιο γλυκό καιρό. οϋτε κρύο, ούτε ζέστη, αλλά λιακάδα και δροσερή σκιά. Ό,τι πρέπει για βολτίτσες!!!
Ο Αύγουστος γιατί είμαι διακοπές μακριά από την Αθήνα!
thelastnicholas
10-08-08, 16:25
Μαρτιος, εχω γενεθλια
o dekembrios .....
xionia pantou
Ιούνιος!!! Λόγω γενεθλίων...
Δεκεμβριος γιατι σαν τα Χριστουγεννα δεν εχει
oktovrios....etoimasia gia to xeimwna :) strwsimo xaliwn, apo8ikeysh ksilwn gia tzaki.....:)
ο ιανουαριος. συμβολιζει την καθε νεα αρχη των παντων
smilingjohn
17-08-08, 18:08
o ioulios logw diakopon
musicfun4ever
17-08-08, 18:39
dekemvrios logw xristougennwn!!!!
Δεκέμβρης = επέτειος γάμου+γενέθλια της μπέμπας μου
όλοι οι μήνες του καλοκαιριού
angelina_jolie
27-05-09, 17:33
Αν εξαιρέσεις ότι είμαι fun του χειμώνα και συνεπώς μου αρέσουν όλοι
οι χειμερινοί μήνες μου αρέσει και ο Αύγουστος...
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ, διότι παραμονές Χριστουγέννων, έχει γενέθλια ο γυιός μου, γιορτάζει η μάνα μου και η γυναίκα μου....πολλά δώρα όπως καταλαβαίνετε αδειάζει το πορτοφόλι:eyes2::laugh2::biggrin2::smile2::tinysmile_classes_t