Θεωρία 1

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι σαν το τάβλι… πόρτες, πλακωτό και φεύγα. Τα παιχνίδια εναλλάσσονται ανάλογα με τη φάση της σχέσης και τα άτομα που την απαρτίζουν. Όμως όπως σε κάθε παιχνίδι, ένα πράγμα είναι βέβαιο, κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει.

Θεωρία 2

Ο χωρισμός μας από έναν άντρα, πρέπει να αντιμετωπίζεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, που αντιμετωπίζουμε την καθημερινή μας αφόδευση. Πάτα δυο φορές το καζανάκι για να βεβαιωθείς ότι η κουράδα έχει φύγει μια και καλή από τη ζωή σου.

Θεωρία 3

Το τάβλι περιέχει κρυπτογραφημένους κώδικες κοινωνικά επιβεβλημένης συμπεριφοράς. Είναι πασιφανές, ότι έχει κατασκευαστεί, για να ευνοεί τις δυάδες


Θεωρία 4
Από την πρώτη στιγμή που τα πρωτόνια αντίκρισαν τα ηλεκτρόνια ενώθηκαν με έρωτα κεραυνοβόλο. όμως όπως όλοι ξέρουμε ο κεραυνοβόλος έρωτος μπορεί μερικές φορές να σε τινάξει στον αέρα.

Θεωρία 5

Tα αντίθετα έλκονται και το ζωντανό παράδειγμα είμαι εγώ. Ήμουν ο πιο φυσιολογικός άνθρωπος στον κόσμο και σύγχρονος ο μεγαλύτερος μαλακομαγνήτης που υπήρξε ποτέ.

Θεωρία 6
Αναθεώρηση της θεωρίας ν 3 εξακολουθώ να πιστεύω ότι η πραγματική ευτυχία πηγάζει μόνο από τον ίδιο μας τον εαυτό… μερικές φορές προέρχεται και από καλούς φίλους ειδικά όταν ξυπνάνε στις 7 το πρωί να έρθουν μαζί σου στην εκκλησία

Θεωρία 7

Ξέρεις ότι το προηγούμενο βράδυ έχεις πάει σε ένα παρά πολύ καλό πάρτυ όταν: ξυπνάς με πόνους σε όλο σου το κορμί και έχεις ένα τεράστιο hangover όλοι σου οι φίλοι είναι επίσης χαλιά και κανείς δεν έχει κοιμηθεί σπίτι του.
Θεωρία 8
Τα παιδιά είναι τιμωρία. Η μεγαλύτερη απειλή των γονιών στα παιδιά τους είναι: δε θα κανείς και εσύ παιδιά θα δεις. Τα παιδία κάνουν δικά τους παιδία και πληρώνουν για όλη την ταλαιπωρία που προξένησαν στους γονείς τους. Αυτός ο φαύλος κύκλος ξεκίνησε από τον ίδιο το Θεό όλα ήταν μια χαρά μέχρι που αποφάσισε να κάνει τον Αδάμ και την Εύα όταν αυτοί τον παράκουσαν τι έκαναν τους τιμώρησε. Πως τους τιμώρησε? Τους έδωσε παιδιά. Και ερωτώ αν ο ίδιος ο Θεός δε μπόρεσε να συμμορφώσει τα παιδιά του πόσες ελπίδες έχουμε εμείς ε?

Θεωρία 9

Τα μωρά είναι χαριτωμένα και μυρίζουν όμορφα. Γι αυτό φρόντισε η φύση. Αλλιώς ποιος λογικός άνθρωπος θα έφερνε στον κόσμο ένα πλάσμα που: κατουράει και χέζει συνέχεια συνήθως πάνω σου, καταπίνει ότι χωράει στο στόμα του μΆ αποτέλεσμα να το τρέχεις κάθε τρις και λίγο στο νοσοκομείο. Παρ όλο που του έχεις αγοράσει παιχνίδια αξίας πάνω από 3,5 εκατομμύρια ευρω ποτέ δεν είναι ευχαριστημένο μέχρι να μπεις στην φυλακή από χρέη. Κάνει περισσότερη φασαρία απ τους iron maiden και τους metallica μαζί και κλαίει όλη νύχτα μέχρι να νοσηλευτείς για υπερκόπωση. Αν τα μωρά δεν ερχόντουσαν σε αυτή την τρις χαριτωμένη συσκευασία το ανθρώπινο είδος θα ήταν υπό εξαφάνιση. Όσο για μένα? Ίσως και να Άταν καλύτερα.

Θεωρία 10

Υπάρχουν 2 είδη μοναξιάς. Η πραγματική και αυτή που φτιάχνουμε μόνοι μας. Η πραγματική μοναξιά είναι όταν κανείς δε σΆ αγαπάει και αυτή που φτιάχνουμε μόνοι μας είναι όταν υπάρχουν άνθρωποι που σΆ αγαπούν τριγύρω αλλά εσύ δε το βλέπεις. Μερικές φορές είναι ποιο εύκολο να βρεις κάποιον να σΆ αγαπήσει απ το να συνειδητοποιήσεις ότι αυτός ο κάποιος ήδη υπάρχει.

Θεωρία 11
Η μοναξιά είναι σαν την πεινά. Όπως ακριβώς η πεινά μας δημιουργεί την ανάγκη να φάμε για να μη πεθάνουμε, έτσι ακριβώς και η μοναξιά μας δημιουργεί την ανάγκη να γνωρίσουμε ανθρώπους για να μη μείνουμε μόνοι.

Θεωρία 12

Η ζωή είναι σαν να οδηγείς στην εθνική με μια κουβέρτα στο παρμπρίζ. Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να σκάσει πάνω σου με 180 χλμ/ώρα.

Θεωρία 13

Υπάρχουν δύο είδη απροόπτων: αυτά που δεν έχουν συμβεί ακόμα και αυτά που έχουν συμβεί αλλά δεν τα γνωρίζεις. Και τα δύο μπορούν να σε τσακίσουν και να βρεθείς απ' τη μια στιγμή στην άλλη αντιμέτωπος με καταστάσεις που ποτέ δεν θα 'θελες να ζήσεις


Σας ενοχλούν οι διαφημίσεις στο φόρουμ; Απλά συνδεθείτε για να εξαφανιστούν!Θεωρία 14
Λένε ότι ο Θεός μας έφτιαξε κατ εικόνα και καθΆ Ομοίωση. Και ερωτώ: είχε και Αυτός τόσα προβλήματα όσα εμείς? Πολύ αμφιβάλλω

Θεωρία 15
Ζούμε την ζωή μας χωρίς ανθρώπους γιατί έχουμε γίνει ποιο εγωιστές από ποτέ. Η οικογένεια είναι οι άνθρωποι που αγαπάμε ότι και αν γίνει. Αλλά μερικές φορές οικογένεια μπορεί να είναι και οι φίλοι μας


Θεωρία 16
Η ζωή είναι σαν ένα παιχνίδι με τραπουλόχαρτα. Ποτέ δε ξέρεις τι χαρτί θα σου μοιράσει και κανείς δεν παίζει το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Όμως ευτυχώς υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να βγεις κερδισμένος.

Θεωρία 17
Οι πολύ σημαντικές στιγμές στη ζωής μας έχουν την τάση να τρέχουν εξαιρετικά γρήγορα. Αν όμως είχαμε ένα τηλεκοντρόλ και πατάγαμε το κουμπί pause θα μπορούσαμε να σκεφτούμε τα πράγματα πολύ καλύτερα και έτσι θα κάναμε λιγότερες βλακείες.

Θεωρία 18
Περνάμε τις ζωές μας αναζητώντας την ευτυχία. Μερικές φορές την αναζητάμε τόσο επίμονα που ξεχνάμε να είμαστε ευτυχισμένοι.

Θεωρία 19
Σε κάθε σημαντική στιγμή στη ζωή υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείς να πεις:το σωστό και το λάθος. Το πρόβλημα με το σωστό είναι ότι είναι σαν τα αστικά λεωφορεία: έρχεται τουλάχιστον δέκα λεπτά αργότερα απ'την ώρα που το χριάζεσαι, σε αντίθεση με το λάθος που είναι όπως οι περισσότεροι άντρες στο κρεβάτι: έρχεται αμέσως.

Θεωρία 20- Αξίωμα θεμελιώδες: Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι σαν το τάβλι: πόρτες, πλακωτό και φεύγα. Τα παιχνίδια εναλλάσσονται ανάλογα με τις φάσεις της σχέσης και τα άτομα που την απαρτίζουν, αλλά όπως σε όλα τα παιχνίδια ένα πράγμα είναι πάντα σίγουρο: χάσεις, κερδίσεις, πάντα θες να παίξεις ακόμα ένα...

Θεωρία 21
Ενα απ'τα χειρότερα πράγματα στα παιδιά είναι ότι έχουν απορίες, για τα πάντα, πράγμα που σημαίνει όταν
είσαι γονιός για να διαβάσεις ένα παραμύθι, πρέπει να'χεις doctora στη ψυχανάλυση.

Θεωρία 22
Τα σταυρόλεξα φτιάχνονται από ψυχανώμαλους σαδιστές
που χαίρονται με την άγνοια των άλλων. Γι αυτό το λόγο
πρέπει ν'αποφεύγονται από ανθρώπους με προβλήματα αυτοπεποίθησης
Θεωρία 23
Οι πρώην είναι σαν το σπίτι των γονιών μας. Αισθάνεσαι πολύ όμορφα κάθε φορά που επιστρέφεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλεις να μείνεις και για πάντα.
Θεωρία 24
Στην ζούγκλα της ζωής μας την αγάπη την συναντάμε σπάνια. Όταν όμως εμφανίζετε μπροστά μας είναι σαν τα αγριολούλουδα. Έρχεται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, φυτρώνει εκεί που δεν την περιμένεις και μπορεί να επιβιώσει κάτω από πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες. Όπως κάθε λουλούδι σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα μας... και πεθαίνει αν προσπαθήσεις να την βάλεις σε συσκευασία.

Θεωρία 25Eλευθερία σημαίνει επιλογές και επιλογές
σημαίνει δυσκολίες κι αυτό σημαίνει: ναι ότι
σήμερα τα πράγματα είναι πάρα πολύ πιο δύσκολα για να
γίνουμε ευτυχισμένοι απ'ό,τι ήταν παλιά. Γι'αυτό
κι όταν τα καταφέρνουμε έχει πολύ μεγαλύτερη
αξία.


Θεωρία 26
Τα όνειρα και η πραγματικότητα είναι σαν το κινητό και το
νερό. Μερικές φορές καταστρέφονται όταν έρχονται σε επαφή

και
Ράνια: ... και οι χώρες τι είναι, Λουκά μου? Κομμάτια γης χωρισμένα από γραμμές που βάλαμε
εμείς οι άνθρωποι ...
Λουκάς Jr: Ισως δεν πρέπει να κάνουν οι σκύλοι
με τα άλογα παρέα.
Ράνια: Ναι, αλλά αν οι σκύλοι κάνουν μόνο μεταξύ
τους παρέα το μόνο που θα μάθουν να κάνουν είναι
να γαβγίζουν, αλλά άμα κάνουν παρέα με τα άλογα
που ξέρεις,
μπορεί στο τέλος να μάθουν να
καλπάζουν.

Θεωρία 27Αλλοι άνθρωποι είναι δίπλα μας και ταυτόχρονα κόσμους μακριά.
κι άλλους τους κουβαλάμε μέσα μας ακόμα κι αν μας χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα.
Από την αρχή του κόσμου οι άνθρωποι χωρίζονται από αποστάσεις και ενώνονται
με γραμμές: γραμμές τηλεφώνου, γραμμές σιδηροδρομικές, ακτοπλοϊκές, από την αρχή του
κόσμου καλύπτουμε αποστάσεις, τις καλύπτουμε με
ένα άγγιγμα, ένα φιλί, ένα ταξίδι. Και μερικές φορές
τις καλύπτουμε με πιο πρωτότυπους τρόπους.
Η διαδρομή δεν είναι πάντα ευχάριστη, αλλά συνήθως αξίζει τον κόπο."