Ο Chrome, o browser ανοιχτού κώδικα της Google, αναβαθμίστηκε και βγήκε από την έκδοση beta. Με περισσότερο από δέκα εκατομμύρια χρήστες, ο Google Chrome συνεισφέρει ενεργά στη διευκόλυνση της αναζήτησης, αλλά και της πλοήγησης στο διαδίκτυο. Μετά από 100 μέρες σκληρής δουλειάς και προσπάθειας για τη βελτίωση της σταθερότητας και της απόδοσης του browser, η Google είναι έτοιμη να αποσύρει την ετικέτα "beta".
Ο Google σχεδιάστηκε για να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν το Internet. Παρόλο, που αρχικά οι ιστοσελίδες δεν ήταν τίποτα παραπάνω από απλό κείμενο, σήμερα δημιουργούνται εξαρχής για να υποστηρίζουν μία πλειάδα από δυναμικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων videos, παιχνιδιών, εργαλείων συνεργασίας και πολλά άλλα. Η Google δημιούργησε τον Chrome, έτσι ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται όλες αυτές τις καινοτομίες με ταχύτητα, ευκολία και σταθερότητα.

Παρόλο που η Google είναι έτοιμη να απομακρύνει την ετικέτα beta, έχοντας εκπληρώσει όλους του στόχους της όσον αφορά στη σταθερότητα και στην απόδοση, έχουν μείνει ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να υλοποιηθούν. Η Google σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερα χαρακτηριστικά στον Google Chrome, συμπεριλαμβανομένης και της υποστήριξης για Mac και Linux.