Σας ενοχλούν οι διαφημίσεις στο φόρουμ; Απλά συνδεθείτε για να εξαφανιστούν!Η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση της έκδοσης beta των Windows 7, στο πλαίσιο της έκθεσης CES που έλαβε χώρα στο Las Vegas. Λόγω του μεγάλου αριθμού των ενδιαφερομένων χρηστών, η εταιρεία αποφάσισε να παρατείνει τη διάθεση μέχρι τις 24 Ιανουαρίου. Επειδή, όμως, το ενδιαφέρον του κοινού είναι πρωτοφανές, η Microsoft ανακοίνωσε και νέα παράταση.

Η έκδοση beta θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Για την προμήθεια του αρχείου, απαιτείται ένας λογαριασμός σε υπηρεσία της Microsoft, όπως MSN Messenger, Hotmail ή Passport. Εκτός από το αναγκαίο software, ο χρήστης παραλαμβάνει κι ένα κλειδί ενεργοποίησης, το οποίο ισχύει μέχρι την 1η Αυγούστου 2009.

Η Microsoft ευελπιστεί να λάβει μεγάλο αριθμό σχολίων και παρατηρήσεων από τους beta testers, προκειμένου να βελτιώσει τα Windows 7 εν όψει τις τελικής κυκλοφορίας τους. Μέχρι νεοτέρας, η επόμενη έκδοση του λειτουργικού αναμένεται να διατεθεί στην αγορά περί τα τέλη του 2009.