Μηνύματα   Θέματα   Μέλη   Online
Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 15 από 15

Θέμα: Βοηθεια με το pc!!!!

  1. #11
    Blogthean Το avatar του χρήστη mimitroni
    Εγγραφή
    09-04-2008
    Περιοχή
    Όπου γουστάρω
    Μηνύματα
    893

    Προεπιλογή

    Κοίτα από τη στιγμή που έκανες Format δεν είναι λογικό να σου ξαναεμφανίζει μπλε οθόνη!Ωστόσο scannare με ένα καλό Anti-Virus και δοκίμασε και το πολύ χρήσιμο Tune Up Utilities...Αν δεν γίνει κάτι...πήγαινε σε ειδικούς!


  2. #12
    Blogthean Το avatar του χρήστη stefanakisgr
    Εγγραφή
    28-04-2008
    Περιοχή
    Σέρρες
    Μηνύματα
    191

    Προεπιλογή

    Αν μπορείς , δώσε σε παρακαλώ περισσότερα στοιχεία , πχ τύπο μητρικης , σκληρού δίσκου κλπ .Επίσης περιέγραψε τον ήχο του σκληρού δίσκου . Αν είναι επαναλαμβανόμενος κλπ .

    Π.χ αν ακούγεται μεταλλικός θόρυβος μία φορά και μετα βγάζει μπλέ οθόνη , παίζει να είναι το τροφοδοτικό περισσότερο απο ότι ο δίσκος . Αν ειναι ήχος τύπου μεταλλικού κλικ επαναλαμβανόμενος είναι μάλλον ο δίσκος ... περισσότερες πληροφορίες = καλύτερη τηλεδιάγνωση :P

  3. #13
    PLATINUM Member
    Εγγραφή
    22-08-2008
    Μηνύματα
    2.847

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο feder Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίτα από τη στιγμή που έκανες Format δεν είναι λογικό να σου ξαναεμφανίζει μπλε οθόνη!Ωστόσο scannare με ένα καλό Anti-Virus και δοκίμασε και το πολύ χρήσιμο Tune Up Utilities...Αν δεν γίνει κάτι...πήγαινε σε ειδικούς!
    βρε συ, άσε τα format, anti-virus, TuneUp...για μετά. Απλά...βγάλε μια photo...

  4. #14

    Προεπιλογή

    παιδια το προβλημα δειχνει να λυθηκε. Ο ηχος ακουγοταν μια φορα και μετα εκλεινε. Ειχα 2 ram 512. Την μια την ειχα παρει πριν λιγο καιρο (kingston). Εβγαλα την καινουρια και τωρα λειτουργει μια χαρα. Το θεμα ειναι γιατι παρουσιαστηκε τωρα το προβλημα αφου την ειχα για κανα 2μηνο? Φταιει το format? δεν την αναγνωριζουν τα καινουρια xp? photo ηταν αδυνατο να βγαλω γιατι γινοταν στιγμιαια και οποιαδηποτε στιγμη.

  5. #15
    PLATINUM Member
    Εγγραφή
    22-08-2008
    Μηνύματα
    2.847

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο constant1ne Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια το προβλημα δειχνει να λυθηκε. Ο ηχος ακουγοταν μια φορα και μετα εκλεινε. Ειχα 2 ram 512. Την μια την ειχα παρει πριν λιγο καιρο (kingston). Εβγαλα την καινουρια και τωρα λειτουργει μια χαρα. Το θεμα ειναι γιατι παρουσιαστηκε τωρα το προβλημα αφου την ειχα για κανα 2μηνο? Φταιει το format? δεν την αναγνωριζουν τα καινουρια xp? photo ηταν αδυνατο να βγαλω γιατι γινοταν στιγμιαια και οποιαδηποτε στιγμη.
    εντάξει τότε, πάντως αμα ξαναγίνει...ξέρεις τι θα κάνεις...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

  1. Βοηθεια με Acer 5630
    By MaM in forum Λοιπά
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-10, 20:50
  2. Βοηθεια με γριφο Please!!
    By vasia4848 in forum Παιχνίδια Γενικής Συζήτησης
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-10, 21:23
  3. Βοηθεια με μπαταριες
    By MaM in forum Φορητές συσκευές
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-09, 19:14
  4. Βοηθεια - Βιβλια με Ζομπι
    By MaM in forum Λογοτεχνία και Φαντασία
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-09, 15:42
  5. Βοηθεια με υποτιτλους NERO 9
    By Emiliano in forum Software
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-10-09, 9:17

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Δικαιώματα - Επιλογές

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • BB code is σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας