Μηνύματα   Θέματα   Μέλη   Online
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Θέμα: Πρόβλημα με το service pack 1 για VISTA

  1. #1

    Προεπιλογή Πρόβλημα με το service pack 1 για VISTA

    Μπορεί κάποιος να με βοηθείσει? Πρόσφατα έκανα update τα VISTA και απο τότε ο υπολογιστής δεν τραβάει και είναι τετραπυρινικός q6600, η μνήμη χτυπάει σχεδόν κόκκινο και δεν μου δουλέυει ούτε το cryptload. antivirus εχω το panta. Όλα δουλέυαν κανονικά αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τα προβήματα έγιναν με το update. Mήπως μπορεί να με βοηθήσει κανένας...........

  2. #2
    Blogthean Το avatar του χρήστη mimitroni
    Εγγραφή
    09-04-2008
    Περιοχή
    Όπου γουστάρω
    Μηνύματα
    893

    Post

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο a_kala_eisai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεί κάποιος να με βοηθείσει? Πρόσφατα έκανα update τα VISTA και απο τότε ο υπολογιστής δεν τραβάει και είναι τετραπυρινικός q6600, η μνήμη χτυπάει σχεδόν κόκκινο και δεν μου δουλέυει ούτε το cryptload. antivirus εχω το panta. Όλα δουλέυαν κανονικά αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τα προβήματα έγιναν με το update. Mήπως μπορεί να με βοηθήσει κανένας...........

    Πιθανότατα να φταίει το Update,κάνε System Restore(Επαναφορά Συστήματος)για να διορθώσεις την κατάσταση και αν το γεγονός είναι πολύ πρόσφατο να ακυρώσεις ή να διαγράψεις κάποιο Update μέσω αυτόυ του Tool των Windows.Μας δίνεις λίγο τα στοιχεία του Pc σου?


  3. #3

    Προεπιλογή

    το αρχειο το κατεβασα απο το site τις microsoft. o υπολογιστης μου ειναι intel core 2 quad q6600 στα 2,6 και μνημη 2giga. εκτος απο καποια παιχνιδια που λειτουργουσαν πριν οπος call of duty world at war kai gta4 τωρα δεν μου λειτουργει το cryptload, (ανοιγει κανονικα αλλα δεν ξεκινα να κατεβασει κατι)

  4. #4

    Προεπιλογή

    Μονο το cryptload δεν λειτουργει η γενικοτερα και τα αλλα προγραμματα.Αν ειναι μονο στο cryptload reinstall αν ειναι γενικο το προβλημα πηγαινε και ψαξε στο site της microsoft για troubleshoot κλπ
    [COLOR=Red][B]Παρακαλώ διαβάστε τον κανονισμο λειτουργίας





    ¤©°µþ¦çæ£Ð¤

  5. #5

    Προεπιλογή

    Γενικα ο υπολογιστης σερνετε πολυ. καμμια σχεση με πριν και αυτο εγινε 2 μερες αφου κατεβασα το αρχειο service pack και απο τοτε δεν εχω κανει εγκατασταση κανενα αλλο προγραμμα.

  6. #6
    Blogthean Το avatar του χρήστη ckostikas
    Εγγραφή
    08-02-2008
    Περιοχή
    Βόλος
    Μηνύματα
    680

    Προεπιλογή

    Το οτι ανοιγει αλλα δεν κατεβαζει το cryptload δεν μου φαινεται να κολλαει και παρα πολυ με το προβλημα σου....

    Ετσι οπως το βλεπω , εκ πρωτης οξης μου κανει για προβλημα στην εγκατασταση του SP1.Kανε ενα restore πριν το SP1 και δοκιμασε να το ξανακατεβασεις.Πριν το περασεις ομως πες μας πως τα παει.


    ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ CRACK ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ANTIVIRUS ΩΣ ΙΟΙ , TROJAN ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ!

    Δεν ειναι τιποτα περαστε τα ΑΦΟΒΑ.


Παρόμοια Θέματα

  1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-10, 15:41
  2. Πρόβλημα με εγκατάσταση του Service Pack 1
    By Larisseos in forum PC Doctor - Προβλήματα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-09, 0:51
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-04-09, 17:25
  4. Windows Vista Service Pack 2 BETA
    By ThanassisV in forum Software
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-08, 13:38
  5. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-09-08, 12:14

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Δικαιώματα - Επιλογές

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • BB code is σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας