Μηνύματα   Θέματα   Μέλη   Online
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Θέμα: πρόβλημα με τα USB

  1. #1

    Προεπιλογή πρόβλημα με τα USB

    Λοιπον....εχω ενα PC με windows XP SP2 και
    αλλαξα motherboard και ΔΕΝ χρειαστηκε(AKOMA) format, το pc ξεκινησε κανονικα, με καποια προβληματα ομως.
    Το 1ο ειναι οτι το volume control εχε αλλαξει θεση με wave δλδ ανεβαζοντας το wave ανεβαινει η φωνη (ομως αυτο δεν με απασχολει )
    το 2ο και σοβαρο προβλημα ειναι οτι, οτι και να βαλω στα usb(καρτα μνημης, usb stick κλπ) δεν μπορω να του βαλω αρχειο με ονομα πανω απο 8 χαρακτηρες, περναω δλδ το panagiotis.txt το δειχνει : panagi~1.txt με αποτελεσμα οτι περναω σε καρτα μνημης, usb stick κλπ που χρειαζεται σε καποιο προγραμμα να μην το αναγνωριζει.

    Υπαρχει καποια λυση Η μονο τo προφανες(format)?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη unique : 16-01-09 στις 23:39

  2. #2
    Blogthean Το avatar του χρήστη ckostikas
    Εγγραφή
    08-02-2008
    Περιοχή
    Βόλος
    Μηνύματα
    680

    Προεπιλογή

    Το προφανες...

    Παντα μια τετοια αλλαγη δυνοδευεται απο φορματ.Ειναι κατι που η ΜΣ προσπαθει εδω και χρονια να φτιαξει αλλα #$^%#.


    ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ CRACK ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ANTIVIRUS ΩΣ ΙΟΙ , TROJAN ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ!

    Δεν ειναι τιποτα περαστε τα ΑΦΟΒΑ.


  3. #3

    Προεπιλογή

    Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά (αν δεν το έχεις κάνει) τους drivers για τo USB από το CD του νέου mobo.

  4. #4
    Blogthean Το avatar του χρήστη ckostikas
    Εγγραφή
    08-02-2008
    Περιοχή
    Βόλος
    Μηνύματα
    680

    Προεπιλογή

    Δεν εχει να κανει με drivers , ειναι μπερδεμα με τα chipsets των mobo.

    Κοιτα αν οι 2 mobo εχουν το ιδιο chipset , τοτε σωθηκες.Κανεις απεγκατασταση ολους τους drivers της mobo και ξανα εγκατασταση.


    ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ CRACK ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ANTIVIRUS ΩΣ ΙΟΙ , TROJAN ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ!

    Δεν ειναι τιποτα περαστε τα ΑΦΟΒΑ.


  5. #5
    Blogthean Το avatar του χρήστη flogerakos
    Εγγραφή
    28-02-2008
    Περιοχή
    tripolh
    Μηνύματα
    272

    Προεπιλογή

    Απλα φιλε... Βγαλε μεσα απο το σκληρο τους παλιους drivers του mobo... KAI META περασε τους καινοριους και ολα θα ειναι οκ.Τους drivers του mobo και της καρτας ηχου... Αλλα να εχεις βγαλει τους παλιους.Βεβαια και δεν χρειαζεσαι format...
    μην με παρε3ηγειτε,κανω απεξαρτηση απο τα greeklish
    mtaglwtish:-http://services.innoetics.com/Greeklish/

    OS=
    windows 7 64X
    MOTHERBOARD=
    Gigabyte GA-EX58-UD3R -ATX - iX58
    CPU=
    Intel Core i7-920 - 2.67GHz - 8MB
    GPU=
    Sapphire VAPOR-X HD 4890- 2 GB GDDR5
    RAM=
    Kingston ValueRAM ( 2 x 2 GB ) - DIMM 240-pin - DDR3
    POWER=ARKANGEL LC8850 V2.2-850 Watt
    MONITOR=LG W2253TQ-PF - 22"



Παρόμοια Θέματα

  1. πρόβλημα με επανεκίνηση
    By easyrider in forum PC Doctor - Προβλήματα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-09-09, 19:15
  2. πρόβλημα με τα ΧΡ βοήθεια!
    By craven in forum PC Doctor - Προβλήματα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-09, 23:15
  3. SOS πρόβλημα με καινούργιο PC
    By mikekav in forum PC Doctor - Προβλήματα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-04-09, 13:11
  4. πρόβλημα με SBK 08
    By ikaria in forum PC Doctor - Προβλήματα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-12-08, 23:02
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-06-08, 22:25

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Δικαιώματα - Επιλογές

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
  • BB code is σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία
  • Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας