Αρχικό μήνυμα απο
jornikath
roulita καλώς ήρθες στην παρέα μας!Να σου ζήσει ο γιος σου!!!!!!!!!!!!!!!Κουράγιο καημένη και ξενυχτυσμένη μάνα!!!!!!!!!να σου πω την αλήθεια και με συγχωρείς κιόλας ,αλλά χαίρομαι που βρήκα κάποιον επιτέλους που δεν κοιμάται.τα νεύρα μου,όσες ξέρω και όσες έβλεπα σστον δρόμο μου λέγανε''α εμάς κοιμάται από τις 9 το βράδυ ως τις 10 το πρωι""!αι στο καλό έλεγα εμείς δςν θα κοιμηθούμε ποτε??!!??άσε που όλοι αρχιζαν να λένε τα δικά τους "αστο να κλαει" μην του δωσεις γάλα" δωστου γάλα,κοιμησε τον αργά,με πρήξανε τι να σου πω.ούτε νυστικο ουτε να πλανταζει το αφησα.το καταλαβαινω το παιδι μου ,ξερω ποτε θα κανω κατι και τι.μονο αγαπη ηθελε και να νιωθει ασφάλεια και σιγουριά,μπορει να εβλεπε ασχημα ονειρα.!!εμένα έκανε τα 5 πρώτα βήματα όταν ήταν 8,5 μηνών ,στον 10ο έτρεχε.
οι λεξούλες που λέμε? νερο(νεο),μαμα ,μπαμπά,παππού(μπαμπού),μαμ,νονά και ντανται το οποίο νομίζω εγώ ότι σημαινει στο παπι(ξέρετε τις κούνιες που παίρνουν 0,50?!!!!!!!!!!!!!!!?
του μιλάω πάρα πολύ όμως από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε.τον κρατούσα στην αγκαλιά μου και του έλεγα την ΑΒ.Ο δικός σου θα τα πει όλα μαζεμένα θα δεις,τώρα αγοράζει.δεν βαριεσαι το καθε παιδάκι είναι διαφορετικό.
προχθές τον πήγαμε στην θάλασσα!το καταχαρηκε!!
Bookmarks