Δίδυμοι 21/5 - 21/6
οκ, οκ διπλωμάτισσα
Δες για τις διπλωμάτισσες εδώ χαχα: http://blogthea.gr/NextStep/humor/24...aeuaessui.html
Δίδυμοι 21/5 - 21/6
οκ, οκ διπλωμάτισσα
Δες για τις διπλωμάτισσες εδώ χαχα: http://blogthea.gr/NextStep/humor/24...aeuaessui.html
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harisb : 27-09-08 στις 14:04
1)Να εχεις τροπους...και οταν θες να εκφρασεις την αποψη σου για κατι να μιλας καλυτερα...ποσο μαλλον που το threet μου ανηκει... λοιπον να σεβεσαι πρωτα απ ολα στα μελοι του θεα και εγω με την σειρα μου σου λεω να σεβαστεις και το threet μου!!!την κοπελα δεν νομιζω να την ηξερες και απο χθες και την προσεβαλες ασχημα χωρις να εχει δωσει κανενα απολυτως δικαιωμα!!!
2)κρινοντας απο τα λογια σου φενεται να εχεις χιλιαδες αποθυμενα που δεν ξερεις που και με ποιον τροπο να τα ξεσπασεις!!!μου δεινεις την εντυπωση πως εισαι ενα απο τα ατομα που κανουν επιπολεες κινησεις διχως να υπολογιζουν αν με τον τροπο τους κανουν κακο στους αλλους...οταν ο εγωκεντρισμος ξεπερνα καθε οριο τοτε εχουμε τετοια αποτελεσματα!!!!
Εις στα βάθη της καρδιάς μου
Των ματιών σου η βολή
Έξαφνα και παρ' ελπίδα
¶ναψε και πυρπολεί!!
Σύνελθε φίλε μου, δεν παρεξηγείτε κανένας...Πλάκα είναι...
Σκορπιός 23/10 - 22/11 -ΘΕΛΩ ΣΕΞ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ-
Οι χειρότεροι όλων! Είστε κουτοπόνηροι και υποχθόνιοι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως striper, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι για δήμιοι. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία. Είστε τόσο εκδικητικοί που* παρασύρετε *και τον εαυτό σας στην καταστροφή.
Ζείτε και κοιμόσαστε με το μυαλό σας στο σεξ ,την εκδίκηση και τις αρπαχτές.
Αν ετσι παει τοτε ενταξει!!!:delighted::mysmilie_5::mysmilie_5:
Εις στα βάθη της καρδιάς μου
Των ματιών σου η βολή
Έξαφνα και παρ' ελπίδα
¶ναψε και πυρπολεί!!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ
At this moment, there are six billion, four hundred seventy million, eight hundred eighteen thousand, six hundred seventy one people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes all you need is one.
Σκορπιος 17 noembriou
Bookmarks