ΔΙΔΥΜΟΣ 26/5
Εγώ είμαι Τοξότης (06 Δεκεμβρίου) με ωροσκόπο Υδροχόο αν δεν απατώμαι.
Είμαι Αιγόκερως και παντρεύτηκα Αιγόκερω.
"Κι όταν μια μέρα φύγω από δω ένα θάναι σίγουρο...
πως έζησα τη ζωή που διάλεξα εγώ κ όχι κάποιος άλλος για μένα...
κι η αλήτισσα ψυχή μου θα το νιώθει...έτσι...όπως θα πετάει ελεύθερη...
Παρακαλώ όπως διαβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας του Blogthea Portal τον οποίο θα βρείτε εδώ.
Ταύρος με ωροσκόπο Παρθένο.
Διδυμοι..
με ωροσκοπο στο Λεων..
και σεληνη στο Λεων
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη san_mat : 07-08-09 στις 12:08
ΜΜμμμ, δεν θα ταν καλύτερο αν έκανε κάποιος ενα tutorial με επεξήγηση για μερικούς που τυχόν θέλουν να μάθουν 2 3 πραγματάκια. Οχι τπτ τρελές ερμηνείες και επεξήγηση της αστρολογίας :D ... απλά πραγματάκια...Οχι τπτ άλλο , αλλά για να έχει κ κάποια σημασία όλο αυτό το κατεβατό που είναι αραδιασμένο σχετικό με το τι ζώδιο είναι ο καθένας :P
![]()
Σκορπιός 17/11.Τώρα τι ωροσκόπιο και που είναι η Σελήνη κτλ....δεν ξέρω![]()
Μόνο όταν έζησες κάτω θα ξέρεις πόσο επικίνδυνο είναι να σκαρφαλώνεις πάνω. Μόνο όταν βγήκες από τα σκοτάδι θα καταλάβεις πόσο φωτεινή είναι η λάμψη του ήλιου. Μόνο γνωρίζοντας τη μοναχικότητα θα καταλάβεις πόσο μάταιη είναι η πολυλογία Χουν Τζι Τσεν
Αυτοί που δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους, κάνουν συνήθως τη χειρότερη παρέα Γκουίνοου Α.
Βρέθηκα μόνος στη μέση της ερήμου και για αυτό δε διαπίστωσα χειρότερη μοναξιά από την παρουσία ενός κακού συντρόφου Καρακανί Αλ-Χασάν
18/12 ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΟΡΟΣΚΟΠΟ ΛΕΩΝ
την ημερα την ωρα την χρονολογια και τον τοπο που γεννηθηκες ..ειχες επηρεασμους και απο τους 12 πλανητες..
η ημερα και ο μηνας που γεννηθηκες ανηκει το ζωδιο σου..δηκαδη τον ηλιο σου..
η ωρα που γεννηθηκες ανηκει στον ωροσκοπος σου που σημαινει πορεια ζωης..δηλαδη θα εχεις επηρεασμους κι απο αυτο το ζωδιο..
και παει λεγοντας για τους υπολοιπος πλανητες...
που ο καθε απο αυτους συμβολιζει κατι..
Bookmarks