ΘΑ ήθελα να μηλήσω λίγο σχετικά με το rapidshare.Κατά την γνώμη μου δεν είναι δίκαιο το ότι πρέπει να πληρώσεις για να μπορείς να κατεβάζεις όσο θες.
Το rapidshare δεν μας προσφέρει τίποτα απολύτως μόνο τον τρόπο και τον χώρο να κατεβάζουμε αρχεία τα οποία τα έχουν ανεβάσει άνθρωποι μόνο και μόνο για να τα μοιραστούν με άλλους ανθρώπους,και έρχεται το rapidshare και σου λέει δώσε μου λεφτά για να κατεβάσεις όσο θέλεις.Ε αυτό κατά την γνώμη μου δεν είναι δίκαιο.
Το rapidshare σου λέει ¨Ανέβασε τα αρχεία σου και δώσε τα link σε φίλους και οικογένεια για να τα μοιραστείτε γρήγορα¨ και εγώ συμπληρώνω για να τα κατεβάσεις περίμενε 2 ώρες ή βγάζε την γραμμή τηλεφώνου ή πλήρωσε μας για να κατεβάζεις απεριόροστα.
Είμαστε κατά κάποιον τρόπο ¨αναγκασμένοι¨ να κατεβάζουμε από το rapidshare γιατί είναι ένα από τα πιο δημοφιλές site και πράγματα που δεν τα βρίσκεις πουθένα τα βρίσκεις εκεί και γενικά είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα site.
ΘΑ συνεχίσουμε να κατεβάζουμε και να ανεβάζουμε από το rapidshare επειδή μας βοηθάει πολύ στο κατέβασμα γρήγορης μουσικής,τανιών κ.α.
Bookmarks