Να τα εκατοστήσεις! εγώ σε 3 μήνες και 12 μέρες κλείνω τα 17 ποπό γέρασα:laugh:
... - 17
18-25
26-35
35-50
50-...
Να τα εκατοστήσεις! εγώ σε 3 μήνες και 12 μέρες κλείνω τα 17 ποπό γέρασα:laugh:
Ποτέ να μην κάνεις τίποτα αισχρό, ούτε μαζί με άλλον, ούτε μόνος σου. Περισσότερο απ' όλους να ντρέπεσαι τον εαυτό σου. (Πυθαγόρας)
Εγω παιζω στα27 και ειναι καλα.Πιστευω και στα πρωτα αντα να ειναι ακομα καλυτερα
17 oloklhra
τωρα εγω τι να πω????
43 και εχω υπολογισει κ τους χειμωνες κ τα καλοκαιρια.... :yes::yes:
30 ολόκληροι Απρίλιδες πέρασαν από τότε που είδα το φως του Ήλιου. Ετοιμάζομαι στις 2 αυτού να βάλω ακόμη έναν πίσω μου.....
Χρόνο ε
THE BEST FORMULA 1 DRIVER EVER EXISTED
Το έγκριτο περιοδικό ‘Ψεπιστήμη’ την περασμένη βδομάδα δημοσίευσε ένα άρθρο που συντάραξε την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και όχι μόνο. Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό δεν ζούμε στη χρονιά που πιστεύουμε.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους παλαιότερους μαθηματικούς που εργαζόταν στο χρονομετρικό ινστιτούτο του Λονδίνου πέθανε. Πριν αφήσει την τελευταία του πνοή θέλησε να εκμυστηρευτεί κάτι στα παιδιά του που τον βάραινε χρόνια τώρα.
Στην δεκαετία του ’60 έκανε κάτι με την παρέα του που έμελε να αλλάξει την πορεία του χρόνου. Ένα βράδυ που είχε υπηρεσία, οι φίλοι του θέλησαν να του κάνουν μια πλάκα, πήγαν στο κεντρικό ρολόι –ένα ρολόι με διάμετρο είκοσι μέτρα- που είναι πακτωμένο στον τελευταίο όροφο του ινστιτούτου, κάτω από ένα γυάλινο τρούλο –μια συμβολική τοποθέτηση όπου θέλει να στέκονται αντικριστά οι δύο χρονομέτρες, ο τεχνικός με το ρολόι και ο φυσικός με τον ήλιο- και πείραξαν τα ελατήρια του με τέτοιο τρόπο ώστε να κλέβει δυόμιση (2,5) λεπτά την ώρα, δηλαδή μία ώρα την ημέρα.
Οπότε εγώ που, βάση της γνωστής ροής του χρόνου είμαι 39 χρονών, στην πραγματικότητα είμαι ένα χρόνο και 62 ημέρες μικρότερος, καθώς δεν έχουν περάσει 14.235 μέρες από τη γέννησή μου, αλλά μόλις 13.642
Πολύ ψαγμένο αυτό sirios αλλά θα μπορούσες απλά να πεις οτι είσαι 38 χρονών.Πάντως μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :yes::yes::yes:
Να πώ και για μένα οτι είμαι 29 ετών χωρίς οι δικοί μου φίλοι να έχουν πειράξει κανένα ελατήριο.... :p:p:p
Διαβάστε τον κανονισμό λειτουργίας του BlogΘέα Portal
Όλοι μαζί να κάνουμε το Blogthea το καλύτερο Ελληνικό Forum
Τιμὴ σΆ ἐκείνους ὅπου στὴν ζωὴ τῶν ὤρισαν καὶ φυλάγουν Θερμοπύλες...
Bookmarks