Yparxei sxetika konta mou ena pagotatzidiko apo ta pio palia ths athinas kai opote mporo pigeno kai perno apo kei pagoto.Milame gia korifi ALMA pagota sto pikermi pano sth marathonos.
Yparxei sxetika konta mou ena pagotatzidiko apo ta pio palia ths athinas kai opote mporo pigeno kai perno apo kei pagoto.Milame gia korifi ALMA pagota sto pikermi pano sth marathonos.
Σιγουρα τα καλυτερα ειναι τα σπιτικα,μα με τους γρηγορους ρυθμους της καθημερινοτητας,ποιος εχει χρονο να φτιαξει?
Ετσι,καταληγουμε στα ετοιμα και τυποποιημενα η' πιο σπανια των ζαχαροπλαστειων.
Παντως,ο,τι εχει να κανει με σοκολατα...τα ''χτυπαω'' αλυπητα!!!
συμφωνω, απο ζαχαροπλαστιο κατ' αρχην αλλα δεν θα πω και οχι σε τυποποιημενο ιδιαιτερα να εχει και καραμελα! μιαμ μιαμ!
Agapimenes geuseis??????Emena Sokolata k Cookies!!! :)
Έχω αδυναμία στα φρέσκα παγωτά, και είμαι τυχερός γιατί εδώ σε κάθε τετράγωνο υπάρχει παγωτατζίδικο…. Οπότε σε καθημερινή βάση έχει ή παγωτό ή γρανίτα ..χεχεχε
- Ο Θεός να βάλει το χέρι του.
- Οι Θεοί έχουν βάλει το χέρι τους, και φτάσαμε σ' αυτή την κατάντια.
(Σοφοκλή, Αίας )
www.neptunus.gr
Ismini
όσο λιγότερα ξέρεις για τον τρόπο παρασκευής τους, τόσο το καλύτερο. προκειμένου να σκέφτομαι αν ο ζαχαροπλάστης είχε πλύνει τα χέρια του(έχει τσεκαριστεί από συνεργείο του Ευαγγελάτου;), αν τηρεί κανόνες υγιεινής κτλ, προτιμώ να πηγαίνω στο περίπτερο και τελειώνει η υπόθεση. για να φτιάξω μόνος μου το θεωρώ επιστημονική φαντασία.
Bookmarks