Αρχικό μήνυμα απο
viperlesgr
Μην παρεξηγείς τα λόγια μου. Δεν είπα οτι προσπαθώ να προωθήσω κάποια συγκεκριμένη μάρκα(έδωσα ένα παράδειγμα , λίγο ατυχές) .
Αυτο που προσπαθώ να εξηγήσω είναι οτι εμείς που ασχολούμαστε καθεαφτου με το posting προγραμμάτων ,παιχνιδιών όλη μέρα είμαστε συνδεδεμένοι σε 200 site ,ψάχνουμε , κατεβάζουμε ,δοκιμάζουμε προγράμματα .παιχνίδια και οτι θεωρούμε ενδιαφέρον το ποστάρουμε εδώ στο blogthea . Για μένα και μίλησα προσωπικά για μένα , έιναι πολυ χρήσιμο να ξέρω τι άρεσε και τί οχι και να έχω feedback γι αυτα που ανεβάζω και ένα μέτρο για μένα έιναι και το thanks.
Γενικά συμφωνώ οτι όταν συμμετέχουμε σε ένα θέμα , το διαβάζουμε , το κατεβάζουμε , συμφωνούμε ,διαφωνούμε , καλό είναι να πατιέται το thanks για να δείξεουμε οτι ήμασταν εκεί , διαβάσαμε , συμφωνήσαμε , διαφωνήσαμε ,κατεβάσαμε κ.τλ.
Εξάλλου πολλές φορες ανεβάζουμε πράγματι για έναν ή δυο που το ζήτησαν ...το χρειάστηκαν , και καμιά φορά μπορεί και αυτος ο ένας να έιναι ο εαυτός μας. Εξάλλου για μένα προσωπικά άν μου δίνει 1 φορά χαρά να ποστάρω κατι , μου δίνει 10 φορές μεγαλύτερη χαρά αν αυτο το κάτι θα βοηθήσει κάποιον σε αυτο που χρειάζεται .
Bookmarks