Αρχικό μήνυμα απο
GusCokes
παιδιά μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλό μας.
όπως έχετε δεί ο δυκτιακός τόπος περιλαμβάνει διαφιμίσεις, δες Bux.to, που κοζάρει πάνω-πάνω στη σελίδα.
Επίσης δίνει την δυνατότητα να γίνεις VIP με την ανάλογη συνδρομή σε Euro.
¶ρα μιλάμε για έναν κερδοσκοπικό δυκτιακό τόπο που για να μπορέσει να κρατήσει τις διαφιμίσεις χρειάζεται πολλά μέλη και μάλιστα ενεργά.
Και καλά κάνει.
Όπως καταλαβένεται τα πολλά μέλη εξασφαλίζονται απο τα rapideshare links που όλοι θέλουν να κατεβάσουν, και με τους κανόνες τους αναγκάζουν τους περισσότερους χρήστες, που σε άλλη περίπτωση δεν θα το κάναν, να δείξουν κάποια δραστηριότητα.
Το θέμα είναι ότι τα links δεν ανήκουν στους ιδιοκτήτες του δικτυακού τόπου, εκτος αν εχουν αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα, αλλά χρησημοποιούνται για το δικό τους κέρδος.
Η απάντηση που θα δώσουν εδώ είναι ότι τα έσοδα είναι για την συντήρηση του τόπου. Εμένα δεν με πείθει.
Φανταστείτε τον συγκεκριμένο τόπο χωρίς τα "παράνομα" links, πόσα ενεργά μέλη θα είχε? θα μπορούσε να κρατήσει το διαφιμιστικό banner? Οι εταιρίες δεν δίνουν τις διαφιμίσεις τους αν δεν πιάσουν τόπο.
Δεν έχω τίποτα με κάποιον προσωπικά εδώ μέσα, ούτε είμαι κατάσκοπος από ανταγωνιστικό site, απλά δεν μου αρέσουν οι περιορισμοί και μάλιστα όταν αυτό κρύβει κερδοσκοπικό δόλο και στρίζεται στην δουλειά άλλων και όχι της ομάδας που έφτιαξε το συγκεκριμένο site.
Ακόμα και οι απαντήσεις στο αρχικό μου post ήταν από κάποια "παλιά" μέλη και όχι από μέλη που θέλουν μόνο τα link, τα οποία δεν ασχολούνται με τα posts του forum και κοιτάν μόνο να εκπληρώσουν τους περιορισμούς και να πάρουν αυτό που θέλουν.
Αν ήθελαν να κερδίζουν από τα links, ας αγοράσουν τα δικαιώματα και να έρθουν σε συμφωνία με τους ιδιοκτήτες των αρχείων και να πουλάν κανόνικά αυτά τα αρχεία.
Λυπάμε πολύ για όλα αυτά, δεν ήθελα να το προχωρήσω τόσο πολύ.
Bookmarks