Χρόνια Πολλά κι από μένα!!!! Να τα εκατοστήσεις και μην κοιτάς πόσο είσαι αλλά πόσο αισθάνεσαι!!!
Χρόνια Πολλά κι από μένα!!!! Να τα εκατοστήσεις και μην κοιτάς πόσο είσαι αλλά πόσο αισθάνεσαι!!!
Με αυτά που συνέβησαν πριν λίγες μέρες στη ζωή μου (κυρίως άλλων) να σου ευχηθώ:
Να ζήσεις πολλά υγιή χρόνια όπως τα θες εσύ.
Εγώ πιστεύω ότι είναι καλό να συνειδητοποιείς την ηλικία σου. Εγώ πάω στα τριάντα και είμαι σίγουρη ότι όταν πάω στα σαράντα ή στα πενήντα δε θα μου κάνει καμία αίσθηση. Μου φαίνονται όλα το ίδιο... Ευτυχώς στα σαράντα θα έχω πολύ καλύτερο ιντερνετ (ή κάτι άλλο για επικοινωνούμε τέλοσπάντων)
Σκέψου όμως κι αυτά που έζησες: Dos, Windows 3.1, Windows 95. Μπορώ να πω ότι είμαι περήφανη που τα έζησα αυτά. Θυμάσαι τα αρχαία ποντίκια που δούλευαν στο DOS? Όσο τα θυμάμαι γελάω.
Αυτά που έζησες και πέρασαν είναι τα πιο φοβερά.Θα τα άλλαζες?
Με βαρέθηκα. Γεια! Πολύχρωμος και εντοιχισμένος...
Σκέψου κι αυτόν??????:D:D:D:D
Χρόνια Πολλά!
Χρόνια σου πολλά και να τα εκατοστήσεις.Δεν ξέρω πως μπορεί να αισθάνονται οι υπόλοιποι 40αρηδες πάντος σημασία έχει το πως αισθάνεσαι εσύ με τον εαυτό σου.Μην το βάζεις κάτω είσαι ακόμα στην αρχή της νιότης σου.
Τελευταιος κ καταϊδρωμένος ειπα να πω κ εγω τα Χρονια Πολλα! :p
Να τα 100στησεις κ μην σε νοιαζει τι λενε τα χαρτια κ τα ημερολογια! Οπως ειπαν κ οι προλαλησαντες εχει σημασια πως νιωθεις εσυ μεσα ς! :)
(κ εγω που σε ενα μηνα κλεινω τα 19, ωρες ωρες βαριεμαι να παρω τα ποδια μ σαν να ημουν 80αρης! Μουχλα σκετη! :D)
Καλησπέρα σε όλους. το pc μου μου έκανε νάζια γέρασε και αυτό. Το κατσαβιδιασα λοιπών και είμαι πάλι στον αέρα.Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λογία.Το έκανα ήδη πατώντας μπόλικα thanks. Το ξανασκεφτικα το θέμα και λέω να φτάσω τα 150.Οποτε έχω αλλά 110 χρονιά ζωής.Μπεμπης είμαι ακόμα.Θα πάω λοιπών να αγοράσω καινούριο pc γιατί αυτό δεν θα με βγάλει τόσο.
να τα εκατοστησεις!!!!!
και δεν λεει τιποτα ποσο εισαι αλλα ποσο νιωθεις!!!!!!!!!!!!!!!!!:sorry::sorry:
Vaya Con Dios....
Αν και αργά, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ και απο εμένα.
Το ότι νιώθεις πιο μικρός είναι λογικό.
Δεν μετράς τα καλοκαίρια και τις διακοπές, όπως κάνω και εγώ !
ix8ys
Thanks. ! ! !
Bookmarks