A ωραια οποτε στην επομενη επισκεψη να βρεθουμε για τα διαδικαστικαΥΓ. Αν εξαιρέσεις τα τελευταία 4 χρόνια, πριν ήμουν κάθε χρόνο στη Ρόδο. Μένει η αδερφή μου εκεί καθώς και μια φίλη μου από τα φοιτητικά μου χρόνια.![]()
Έκλεισεianni, A ωραια οποτε στην επομενη επισκεψη να βρεθουμε για τα διαδικαστικα![]()
![]()
"Κι όταν μια μέρα φύγω από δω ένα θάναι σίγουρο...
πως έζησα τη ζωή που διάλεξα εγώ κ όχι κάποιος άλλος για μένα...
κι η αλήτισσα ψυχή μου θα το νιώθει...έτσι...όπως θα πετάει ελεύθερη...
Παρακαλώ όπως διαβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας του Blogthea Portal τον οποίο θα βρείτε εδώ.
Όταν αντιγράφεις κάποιον λέγεται "κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας", όταν
αντιγράφεις πολλούς μαζί λέγεται "έρευνα".
''Copyright'' is the ''right'' to ''copy''
Θέλω να καταγγείλω,πως μετά από έρευνα που έκανα στα Windows,δε βρήκα παρά αυτές τις δυο φώτο από πέρυσι στη Λευκάδα,κι αυτές κάκιστης ποιότητος.Με λίγα λόγια,εγώ τραβάω όλους τους άλλους κι εμένα κανείς!!
Τέλος πάντων ,επιφυλάσσομαι με την πρώτη ευκαιρία να ανεβάσω ποιο πρόσφατες και καλύτερες,που δεν θα με δείχνουν σαν αλλήθωρο
"
">
Α,ναι ξέχασα.Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα το όνομά μου είναι ΜιχάληςΕπίσης ξέχασα να αναφέρω πως υπάρχουν και δυο πλασματάκια.Ο Μπούμπης ο σκυλάκος και ο Φλούφλης (!!!) ο γατάκος.
">
">
mixalaki καμία φωτογραφία δεν φαίνεται. κάνε σε παρακαλώ τον κόπο να τις ξαναανεβάσεις !!!
Όταν αντιγράφεις κάποιον λέγεται "κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας", όταν
αντιγράφεις πολλούς μαζί λέγεται "έρευνα".
''Copyright'' is the ''right'' to ''copy''
Είναι γυμνές και σε άσπρο φόντο γιαυτό δεν φαίνονται
Χωρίς την βοήθειά σου φίλε μου δε βλέπω να τα είχα καταφέρειΤωρα ειναι μια χαρα,ευγε Μιχαλη,μπραβο,μπαμ μπαμ το καταφερες το photbucket ε?Αντε μακαρι να δουμε και αλλες φατσουλες![]()
Σ'ευχαριστώ ξανά.
θα έβαζα αλλά είμαι επώνυμο πρόσωπο.
Τολμη, ειναι να σπρωχνεις μια πορτα που γραφει "Απαγορευεται". Ηλιθιοτητα ειναι να σπρωχνεις μια πορτα που γραφει "Ελξατε"...:mysmilie_1:
Bookmarks