alia για ποσταρε κανονικα την φωτο που εχεις στο avatar σου με το ζουζουνι - χαβανεζα,χαχαχαχ ολα τα λεφτα ειναι εκει αλλα δεν φαινεται καλα
Να και μια που είμαι ολόκληρος!!!
![]()
Μόνο όταν έζησες κάτω θα ξέρεις πόσο επικίνδυνο είναι να σκαρφαλώνεις πάνω. Μόνο όταν βγήκες από τα σκοτάδι θα καταλάβεις πόσο φωτεινή είναι η λάμψη του ήλιου. Μόνο γνωρίζοντας τη μοναχικότητα θα καταλάβεις πόσο μάταιη είναι η πολυλογία Χουν Τζι Τσεν
Αυτοί που δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους, κάνουν συνήθως τη χειρότερη παρέα Γκουίνοου Α.
Βρέθηκα μόνος στη μέση της ερήμου και για αυτό δε διαπίστωσα χειρότερη μοναξιά από την παρουσία ενός κακού συντρόφου Καρακανί Αλ-Χασάν
Όταν αντιγράφεις κάποιον λέγεται "κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας", όταν
αντιγράφεις πολλούς μαζί λέγεται "έρευνα".
''Copyright'' is the ''right'' to ''copy''
Πρεπει να την κανεις upload,με τι προγραμμα το κανεις?σημερα δεν σε παει η μερα ε?ολο σε δουλειες σ εχω απ το πρωι καημενη φιλη μου,μια με το zoo μια τωρα μ αυτο,ελα ελα προσπαθησε αλλη μια να δουμε το χαβανεζικο ζουζουνι,αξιζει τον κοποπροσπαθω εδω και τόση ώρα να σου κάνω το χατήρι αλλά δεν τα καταφέρνω. θα ξαναπροσπαθήσω
ε κανε μας και μια en face τωραΝα και μια που είμαι ολόκληρος!!!σωωωστο το βαζελακι,ευγε Νεστορ
![]()
Ζωή εμείς με τον Γιάννη βάλαμε εικόνα και εσείς μπορείτε να κάνει zoom και να βλέπετε τη μάπα μαςαχααααχαααχα!!!!!!!!
Στο avatar δεν είναι το ίδιο!!!!!!!
Μόνο όταν έζησες κάτω θα ξέρεις πόσο επικίνδυνο είναι να σκαρφαλώνεις πάνω. Μόνο όταν βγήκες από τα σκοτάδι θα καταλάβεις πόσο φωτεινή είναι η λάμψη του ήλιου. Μόνο γνωρίζοντας τη μοναχικότητα θα καταλάβεις πόσο μάταιη είναι η πολυλογία Χουν Τζι Τσεν
Αυτοί που δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους, κάνουν συνήθως τη χειρότερη παρέα Γκουίνοου Α.
Βρέθηκα μόνος στη μέση της ερήμου και για αυτό δε διαπίστωσα χειρότερη μοναξιά από την παρουσία ενός κακού συντρόφου Καρακανί Αλ-Χασάν
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alia : 28-07-09 στις 1:54 Αιτία: ΣυγχωνεÏτηκε αυτόματα απο το BlogΘÎα
Όταν αντιγράφεις κάποιον λέγεται "κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας", όταν
αντιγράφεις πολλούς μαζί λέγεται "έρευνα".
''Copyright'' is the ''right'' to ''copy''
Η δική μου φάτσα κυκλοφορεί κάπου στο προφίλ μου......Με προσοχή ομως.....οι καρδιοπαθείς να αποφύγουν να με δουν..
Θα΄σαι πάντα κύκλος που δεν έκλεισε στο παιχνίδι αυτό κανείς δεν κέρδισε κι όσο μου ζητάς να σταματήσουμε ψάχνω εγώ τους τρόπους για ν΄αρχίσουμε τίποτα για μας τους δυο δεν τέλειωσε
θα΄σαι πάντα εκείνος....
Bookmarks