Μπραβο Διαμαντη,πω πω ρε φιλε μεγαλωσε πολυ η πριιγκιπεσσα σου,θυμαμαι την πρωτη πρωτη που ειχες βαλει παλια και δεν την αναγνωρισα,να ναι καλα ολα τα μωρα των φιλων εδω στο θεα και το αλμπουμ μας να μεγαλωνει συνεχεια ,ο ΝΟΣΤΟΣ μου λειπει αλλα θα τον τσακωσω το σαββατο,χεχε οχι που θα μου γλιτωνεΑντε παμε δυνατα να δουμε και αλλες φατσουλες,μωρων και ΟΧΙ μονο
![]()
Εάν κάποιος καλός άνθρωπος επιδείξει την ευγένεια και υπομονή
να μου εξηγήσει σε απλά έως απλοϊκά ελληνικά
πως το κάνετε αυτό το θαύμα με τις φωτογραφίες,
ευχαρίστως θα ανταποκριθώ και εγώ σε αυτή την προκληση!
(...μήπως δεν έπρεπε να ρωτήσω εδώ για το τεχνικό κομμάτι;;; )
(αν ναι, συγνώμη, αλλά δεν πάω αλλού!! Να πάτε εσείς!
Όχι, πλάκα κάνω, μετακινείστε με εάν δεν έπρεπε)
Κάτω στο κομμάτι που λέει γρήγορη απάντηση έχει ένα τετραγωνίδιο που δίπλα γράφει αναζήτηση. Πατάς πάνω και αυτόματα μπαίνει στο μενού των φωτογραφίων που έχει εσύ στο pc.Σου βγάζει ένα ανεξάρτητο παράθυρο. Επιλέγεις αυτήν που θέλεις και πατάς στο παράθυρο εκεί που λέει άνοιγμα.
Αυτόματα κλείνει το δεύτερο παράθυρο και θα δεις κάτω στο τετραγωνίδιο ότι έχει δεχτεί την φωτό που άνοιξες. Πατάς τότε το πλήκτρο host. Αυτόματα η φωτό ανεβαίνει στο imageshack, που είναι τόπος που φιλοξενεί τέτοια αρχεία εικόνων. Όταν σου ανοίξει το καινούργιο παράθυρο του imageshack, τότε διαπιστώνεις ότι έχεις δύο επιλογές. Πάτα στην πρώτη την λέξη link, αυτόματα σου ανοίγει την φωτό εκ νέου σε άλλο παράθυρο. Κάνεις αντιγραφή αυτής και μετά επικόλληση, πάνω στον επεξεργαστή κειμένου που βλέπεις μπροστά σου.
Αυτά κάνε μια δοκιμή και αν δεν τα κατάλαβες τότε πες μου να σου τα ξαναεξηγήσω όσο το δυνατόν ακόμη περισσότερο.![]()
ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Να προσθέσω και εγώ να είναι καλλιτεχνική η φωτογράφηση!!!!!!!!!!!!!
Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των pandacorfu και zastava,
τους οποίους ευχαριστώ θερμά, τα κατάφερα!
...βέβαια, αν δε βλέπετε τίποτα εδώ από κάτω, δεν τα κατάφερα!...
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον taxydromos για τη βοήθειά του
στην επιλογή της πλέον καλλιτεχνικής φωτγραφίας που διαθέτω!![]()
ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
εγώ με τον γιό μου τον Αντώνη που είναι και στο you tube πιο κατω
Bookmarks