ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
έλα γκρινιάρη καλά θα πέρασες σίγουρα !!!!!![]()
Όταν αντιγράφεις κάποιον λέγεται "κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας", όταν
αντιγράφεις πολλούς μαζί λέγεται "έρευνα".
''Copyright'' is the ''right'' to ''copy''
ΘΑ.......................ΘΑ...............ΘΑ![]()
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Αμήν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...ότι θα είναι τέλεια, δεν το συζητώ, θα είναι!
...το θέμα είναι ποιος περιμένει ως τότε....
σνιφ!....
Γιαυτό υπάρχουν και τα όνειρα. Μειώνουν τον χρόνο της αναμονής. Βλέπεις η σκέψη ταξιδεύει πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός. Επομένως μέχρι τότε ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ δεν είναι κακό. Υγιεινό και ανθρώπινο είναι και είμαι σίγουρος ότι θα περάσεις εξίσου τέλεια αναμένοντας τις επόμενες διακοπές!!!!
τέλη Σεπτέμβρη εχω χειρουργείο.....πλήρη αποκατάσταση σε 2,5 μήνες.....και την πρωτοχρονιά καλός εχόντων των πραγμάτων έχοντας αδεια ακόμη γιατρού και χρήμα αρκετό θα ανηφορίσω προς Δανία μεριά για 20 περίπου μέρες......ειδάλλως με το νέο έτος....
Θα΄σαι πάντα κύκλος που δεν έκλεισε στο παιχνίδι αυτό κανείς δεν κέρδισε κι όσο μου ζητάς να σταματήσουμε ψάχνω εγώ τους τρόπους για ν΄αρχίσουμε τίποτα για μας τους δυο δεν τέλειωσε
θα΄σαι πάντα εκείνος....
Bookmarks