Πολύ χρήμα κυκλοφορεί βλέπω
Πολύ χρήμα κυκλοφορεί βλέπω
Παιδια οι καλοκαιρινες διακοπες τερμα για φετος.(Αμαν πια)
Τωρα πρεπει να κανονιζουμε για τις Χριστουγεννιατικες![]()
ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Και όμως όχι δεν τελείωσαν ακόμα...Τουλάχιστον για μένα... Την Τετάρτη φεύγω για Πάφο. Μια βδομάδα ξάαααπλες ωωωχ θα ξεκουραστώ. Τώρα θα μου πείτε από τι να ξεκουραστείς? Από την ξεκούραση? Και όμως...μια βδομάδα δεν θα μαγειρεύω, δεν θα πλένω πιάτα (όχι πως τώρα τα κάνω εγώ...ας ειν καλά το πλυντήριο) και δεν θα κάνω τις δουλειές του σπιτιού κάθε μέρα. Ωωωωωωχ μια βδομάδα ηρεμίας.....
"Κι όταν μια μέρα φύγω από δω ένα θάναι σίγουρο...
πως έζησα τη ζωή που διάλεξα εγώ κ όχι κάποιος άλλος για μένα...
κι η αλήτισσα ψυχή μου θα το νιώθει...έτσι...όπως θα πετάει ελεύθερη...
Παρακαλώ όπως διαβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας του Blogthea Portal τον οποίο θα βρείτε εδώ.
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
ΕυχαριστωωωωΕπισης
Τι λες βρε κοριτσι μου που θα πας διακοπες και μαλιστα καλοκαιρινες!!!!Και όμως όχι δεν τελείωσαν ακόμα...Τουλάχιστον για μένα... Την Τετάρτη φεύγω για Πάφο. Μια βδομάδα ξάαααπλες ωωωχ θα ξεκουραστώ. Τώρα θα μου πείτε από τι να ξεκουραστείς? Από την ξεκούραση? Και όμως...μια βδομάδα δεν θα μαγειρεύω, δεν θα πλένω πιάτα (όχι πως τώρα τα κάνω εγώ...ας ειν καλά το πλυντήριο) και δεν θα κάνω τις δουλειές του σπιτιού κάθε μέρα. Ωωωωωωχ μια βδομάδα ηρεμίας...
Και τι θα κανεις δηλαδη?Μπανια!!!ηλιοθεραπεια!!!
Ουζακια μεζεδακια!!
![]()
Όλα αυτά μαζί και ψάρεμα επίσηςΚαι μην κλαις εεεεε...γιατί θα κλαίω και εγώ που για μια ολόκληρη βδομάδα θα είμαι μακριά σας
Σαν να έχεις δίκιο....Κανόνισε όμως όταν γυρίσω να έχεις έτοιμα τα στολίδια για το δέντρο...
Καλά Χριστούγεννα και από μένα..![]()
"Κι όταν μια μέρα φύγω από δω ένα θάναι σίγουρο...
πως έζησα τη ζωή που διάλεξα εγώ κ όχι κάποιος άλλος για μένα...
κι η αλήτισσα ψυχή μου θα το νιώθει...έτσι...όπως θα πετάει ελεύθερη...
Παρακαλώ όπως διαβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας του Blogthea Portal τον οποίο θα βρείτε εδώ.
Σταματήστε να διώχνετε το καλοκαιράκι!
Δεν έφυγε ακόμα... Δεν μπορώ από τώρα τα χειμωνιάτικα...Κατάθλιψη με είχε πιάσει χθες με τη βροχή.. Ούτε στο Θέα δεν μπήκα!
Μια ονειροπαγίδα (δωράκι ) για τους εφιάλτες που με κυνηγούν!
Bookmarks