E να φύγει η άμμος μωρέ μην μας φάει και η λάσπη![]()
Χχχχχχχχχχχμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ γιατί το είδες σαν χειμώνα και δεν το είδες σαν μια ευχάριστη καλοκαιρινή μπόρα?????????????
Εξάλλου όπως έχουμε καταντήσει η έννοια χειμώνας στην Ελλάδα είναι πλέον μια κατάσταση περίπου καλοκαιρίας. Μόνο άμα είσαι ψηλά στα βουνά ίσως τον αισθανθείς..............
Για μένα δεν είναι ένας τρόπος γενίκευσης είναι ένα αξίωμα που δεν επιδέχεται εξαιρέσεις..................
Υ.Γ. Κάτι άσχετο και σχετικό παράλληλα. Έχεις βρεθεί καταχείμωνο στην Πάρο?????????????? ...........'Η σε κάποιο παρόμοιο μέρος????? Με κακοκαιρία????????????
ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Αχ.... γυρισα εχθες απο Ναξο-8 μερες- αν εξαιρεσουμε 2 μερες με βροχη, οι υπολοιπες ηταν super!!! Επισης ημουν 6 μερες Παρο, τελος αυγουστου και σαββατοκυριακο στη Συρο. Μακαρι να μπορουσα να καθησω αλλη μια βδομαδα.... Κλαψ....![]()
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Ή να ξεκλεψουμε κανενα διημερο/τριημερο για να ξεχαστουμε μεχρι το επομενο καλοκαιρι!Καλωσήρθες λοιπόν.............¶ντε και του χρόνου.......![]()
Πριν μέρες πόσταρα για την Δανία....Μέχρι τα γεννέθλια μου θα εχω ανναρώσει (οχι πλήρως) αλλα η κολλητή μου επειδή ξέρει τι τραβάω τοσους μήνες σκέφτηκε να μου κάνει δώρο ενα τριήμερο....Το που δε το γνωρίζω ακόμη....και είμαι μές την καλή χαρά :P
Θα΄σαι πάντα κύκλος που δεν έκλεισε στο παιχνίδι αυτό κανείς δεν κέρδισε κι όσο μου ζητάς να σταματήσουμε ψάχνω εγώ τους τρόπους για ν΄αρχίσουμε τίποτα για μας τους δυο δεν τέλειωσε
θα΄σαι πάντα εκείνος....
Που να δεις το γαλαζοπράσινο χρώμα της θάλασσας το χειμώνα στην Παροικιά, εν μέσω ριπών βροχής!!!!! Φουσκοθαλασσιά, κύμα, λίγα μαγαζιά, εξαιρετικά ήσυχη, όχι σιωπηλή και με θερμοκρασία πολύ πιο πάνω από τα στάνταρ του χειμώνα.........Και ένα αεράκι να το πιεις στο ποτήρι........Χάρμα μέσα στο Γενάρη μήνα!!!!!!!!!!
![]()
Bookmarks