Ο ¶ρχοτας των Δαχτυλιδιών
Κόναν ο Βάρβαρος
Ο 13ος Πολεμιστής
Τα Χρονικά της Νάρνια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Espio : 26-08-09 στις 11:12 Αιτία: ΣυγχωνεÏτηκε αυτόματα απο το BlogΘÎα
TONY LAYJEL
Η βοήθειά μου εξαρτάται από το κλίκ
του κουμπιού "Ευχαριστώ".
tonylayjel.weebly.com
youtube.com/Layjel
τον άρχοντα τον αγάπησα από το 1986 που τον διάβασα. επίσης υπέροχη μεταφορά στην οθόνη.
ψηφίζω όμως Κόναν γιατί για μένα ίσως είναι ο ορισμός του έπους και με εξαίσια μουσική υπόκρουση που υποστήριζε την ταινία.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι η καλύτερη επική ταινία της δεκαετίας είναι Η Τιτανομαχία!!! Μπορεί να μην έχει βγει ακόμα στους κινηματογράφους, αλλά έχει όλα τα "συστατικά" για να κερδίσει αυτό τον τίτλο.
Έχουμε και λέμε: 1. Ελληνική μυθολογία, 2. 3D!!!, 3. Ηθοποιάρες μεταξύ των οποίων οι Liam Neeson, Ralph Fiennes και Sam Worthintgon (από το Avatar).
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=5cnSYyGDmVM"]Το trailer της Τιτανομαχίας[/ame] είναι πόρωση!!! Ανυπομονώ!!!![]()
To θέμα μεταφέρθηκε από Συζήτηση για τη Μουσική
Ο ¶ρχοντας Των Δαχτυλιδιών
όσο για την τιτανομαχία την ida εχθές σε 3d και δεν ήμουν ικανοποιμένος για 11 euro μια μιση ώρα ταινία δεν είναι το θέμα τα λεφτά αλλα δεν αξίζει σε 3d να είναι καλά ο cameron που άρχισε και έδοσe μια άλλη όψη στο cinema το 3d τέλος πάντων σαν καλύτερη ταινία που έχει βγει μέχρι τώρα μου αρέσει παρα πολύ το the road που ida πρόσφατα δεν θυμάμαι καμια άλλη γιατί έχω δει άπειρες ταινίες μέχρι τώρα
Ο ¶ρχοτας των Δαχτυλιδιών
Δεν χωράει σε καμία σύγκριση..
Bookmarks