Σήμερα το πρωί γνωριστήκαμε με τονianni χαίρομαι που ακόμα υπάρχουνε άτομα σαν τον ianni είναι ένας υπέροχος άνθρωπος .
Φίλεiianni σε ευχαριστώ .
.
Σήμερα το πρωί γνωριστήκαμε με τονianni χαίρομαι που ακόμα υπάρχουνε άτομα σαν τον ianni είναι ένας υπέροχος άνθρωπος .
Φίλεiianni σε ευχαριστώ .
.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NOSTOS : 27-08-09 στις 11:25
Η παρέα μεγαλώνει και οι φιλίες συνεχίζονται να δημιουργούνται!
Μπράβο παιδιά.
Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς!
Ο Γιάννης είναι καλό παιδί!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Larisseos : 27-08-09 στις 11:33
Μόνο όταν έζησες κάτω θα ξέρεις πόσο επικίνδυνο είναι να σκαρφαλώνεις πάνω. Μόνο όταν βγήκες από τα σκοτάδι θα καταλάβεις πόσο φωτεινή είναι η λάμψη του ήλιου. Μόνο γνωρίζοντας τη μοναχικότητα θα καταλάβεις πόσο μάταιη είναι η πολυλογία Χουν Τζι Τσεν
Αυτοί που δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους, κάνουν συνήθως τη χειρότερη παρέα Γκουίνοου Α.
Βρέθηκα μόνος στη μέση της ερήμου και για αυτό δε διαπίστωσα χειρότερη μοναξιά από την παρουσία ενός κακού συντρόφου Καρακανί Αλ-Χασάν
Hταν πολύ φιλικός σαν να με ήξερε χρόνια. Εκτίμησα το γεγονός ότι ήρθε σκαστός από την δουλειά του. Γιαννάκη οι τυρόπιτες που έφερες ήταν καταπληκτικές! Τελικά υπάρχουν άνθρωποι!.
Συναντηθήκατε χωρίς εμένα!
Και μου φάγατε και την τυρόπιτα!
Ναι είναι καλό παιδί ο Γιάννης αλλά εγώ τυρόπιτα;;;;;;;
Μαμάαααααααααααααα έλα και φέρε και την σκούπααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!
Amazone: Αντιγραφαί επικολλήσεις
Μόνο όταν έζησες κάτω θα ξέρεις πόσο επικίνδυνο είναι να σκαρφαλώνεις πάνω. Μόνο όταν βγήκες από τα σκοτάδι θα καταλάβεις πόσο φωτεινή είναι η λάμψη του ήλιου. Μόνο γνωρίζοντας τη μοναχικότητα θα καταλάβεις πόσο μάταιη είναι η πολυλογία Χουν Τζι Τσεν
Αυτοί που δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους, κάνουν συνήθως τη χειρότερη παρέα Γκουίνοου Α.
Βρέθηκα μόνος στη μέση της ερήμου και για αυτό δε διαπίστωσα χειρότερη μοναξιά από την παρουσία ενός κακού συντρόφου Καρακανί Αλ-Χασάν
Τελικά το Θέα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και δημιουργούνται καλές φιλίες. Χαίρομαι που είμαι και εγώ εδώ. Όσο για τον Γιάννη το διαπίστωσα και εγώ ότι είναι πολύ καλό παιδί και επίσης ευχαριστώ τον ΝΟΣΤΟ που άνοιξε αυτό το θέμα.
Υ.Γ. Θέλω και εγώ τυρόπιττα.![]()
"Κι όταν μια μέρα φύγω από δω ένα θάναι σίγουρο...
πως έζησα τη ζωή που διάλεξα εγώ κ όχι κάποιος άλλος για μένα...
κι η αλήτισσα ψυχή μου θα το νιώθει...έτσι...όπως θα πετάει ελεύθερη...
Παρακαλώ όπως διαβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας του Blogthea Portal τον οποίο θα βρείτε εδώ.
Η παρέα όχι μόνο μεγαλώνει, αλλά έχει και δύναμη!!!
Τιιι??? ο Yianni??? σπάνιο είδος!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ NOSTOS!!!!!
Ναι αλλά οι τυρόπιτες τελειώνουνε και δεν μπορώ να σας στείλω κιόλας .
Bookmarks