Eμενα sorry που θα το πω δεν μου αρεσε γιατι με εβαλαν σε ενα μονογκαζο δηλαδη οταν εστριβα το τιμονι σταματαγε απο μονο του την ταχυτητα πολυ βλακεια ειχα παει με ενα φιλο μου και επειδη πηγαινε συνεχεια εκει τον εβαλαν σε ενα γρηγορο αλλα του εκλεινα συνεχεια το δρομο και δεν μπορουσε να με περασει και στην ευθεια βγηκε εξω απο την πιστα ειχα σκασει στα γελια μιλαμε!!!!
[quote=eremix;23045]μ έχει πιάσει αγωνία.....[/quot]
Λοιπόν έχουμε και λέμε είναι 38 άλογα, PCR 125 κ.ε. χρώμα μπλέ κόκκινο ,αυτοματο, υδροψυκτο με μίζα αγορασμένο Ιανουάριο 2007 (άστρωτο λόγω έλειψης χρόνου ) και με έξτρα όργανο μέτρησης..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnana : 21-04-08 στις 14:00
Πράγματι αυτο με το γκάζι είναι πολύ βλακεία.που έκανες καρτ?
Πολύ καλό κάρτ φαίνεται και απ ότι καταλαβαίνω πρέπει να είναι και σε καλή κατάσταση.το μόνο π με χαλάει λίγο είναι το ότι είναι αυτόματο(μ αρέσει να ορίζω εγώ τις στροφές που θα αλλάξω)αλλά σιγά δεν πειράζει.δίχρονο είναι?έχεις μετρήσει ποτέ την τελική του?θα μ άρεζε πολύ να μπορούσα να αγοράσω ένα δικό μου αλλά δυστυχώς δεν μπορώ γιατί ούτε χώρο για να το βάλω έχω,ούε μεταφορικό μέσο για να το πάω στην πίστα ούτε και χρόνο για να το συντηρώ.κρίμα.:sad:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη XMHMOT : 22-04-08 στις 15:55
Για σένα κοπέλα μου....και για το αμάξι...:yum:
Bookmarks