Δεν μας νοιάζουν οι μηχανές πιά μόνο οι τηλεοράσεις και αυτές για ατομική απόλαυση
Δεν μας νοιάζουν οι μηχανές πιά μόνο οι τηλεοράσεις και αυτές για ατομική απόλαυση
Αυτο-ικανοποιείσαι δηλαδή σύντροφε??????
Επίσης όσο πιο μεγάλη είναι η ψησταριά, τόσο πιο πολλά ψήνει...Μέχρι γουρούνι ολόκληρο....Μακριά και μεγάλη, και φαρδιά....Ξεχειλωμένη εντελώς από άκρη σ΄άκρη. 10 Χ 10, στέρνα ολόκληρη, γούρνα, πως να το πω βρε παιδί μου, να έχεις άνεση στο ψήσιμο, να χωράει, να μην στερούμαι....![]()
ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Όσο πιο μεγάλη η φουκού τόσο περισσότερο μαμ για μας.![]()
"Κι όταν μια μέρα φύγω από δω ένα θάναι σίγουρο...
πως έζησα τη ζωή που διάλεξα εγώ κ όχι κάποιος άλλος για μένα...
κι η αλήτισσα ψυχή μου θα το νιώθει...έτσι...όπως θα πετάει ελεύθερη...
Παρακαλώ όπως διαβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας του Blogthea Portal τον οποίο θα βρείτε εδώ.
Ο Ζάσταβα απο την μία θέλει μεγάλη Τηλεόραση και απο την άλλη που κάνει διακύρηξη μάλλον θέλει να ευλογήσει τα γένια του με ξένα κόλυβα![]()
Και το φίδι μεγάαααααααααααααλο να φάμε και να περισσέψει και για το βράδυ!
Amazone: Αντιγραφαί επικολλήσεις
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zastava : 31-08-09 στις 14:43
ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Εγώ πάλι προτιμώ τα πιατάκια και τον μεζέ
Καλά για την τηλεόραση πάω πάσο όμως όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερη.
Πρεπει οπωσδήποτε να διαλέξουμε δηλαδη?
Αν ειναι ολα μεγαλα ...και το σπιτι και το αυτοκινητο και η μηχανη και η τηλεοραση και το σκαφος και η .....ψησταρια δεν θα με πειραζε καθολου
Τωρα αν πρεπει να διαλεξω αναλογα τις αναγκες μου.
Αν ειχα μεγαλη οικογενεια μεγαλο σπιτι,αν εκανα μεγαλα ταξιδια μεγαλο αυτοκινητο ,αν ημουν καπετανιος μεγαλο σκαφος, ....και ....καταλαβες?![]()
Καλο παιδι να είναι και οτι θελει ας ειναι
Bookmarks