Έτσι γίνονται τα ατυχήματα με τα ΚΤΕΛ
"Είμαι φοιτητής της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ και κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη. Και ενώ έδωσα τα μαθημάτα που έπρεπε να εξεταστώ -Σεπτέμβρης γαρ- αποφάσισα να επιστρέψω στα πάτρια εδάφη χρησιμοποιώντας το κατα τ'άλλα πανάκριβο -πλέον- ΚΤΕΛ.
Αφού πλήρωσα το τίμημα των 22,80 (!) κάθησα αναπαυτικά στη θέση μου και περίμενα να ξεκινήσει το ταξίδι μου.
Και κάπου εδώ ξεκινά το ευτράπελο της όλης ιστορίας. Οι τελευταίοι των επιβατών που εξέδωσαν το εισιτήριο είδαν πως στη θέση που κανονικά αναγράφεται ο αριθμός της θέσης στο δικό τους αναγραφόταν η λέξη "όρθιος" (!). Όταν...
ρώτησαν την κοπέλα που ήταν υπεύθυνη για την έκδοση του "μαγικού χαρτιού" αυτή τους είχε διαβεβαιώσει πως υπάρχουν θεσεις μέσα στο λεωφορείο απλά δεν υπήρχαν διαθέσιμοι αριθμοί στο σύστημα.
Περιττό να σας πω πως αυτό που έλεγε δεν ίσχυε καθότι έμειναν όρθιοι πάνω απο 10 επιβάτες για μια απόσταση 3 ωρών και 270 χιλιομέτρων!
Συν τοις άλλοις ο οδηγός δήλωνε παντελή άγνοια, συνεχίζοντας να δέχεται τους υπεράριθμους επιβάτες και αδιαφορώντας πλήρως για την ασφάλεια όλων μας.
Πράγμα απαράδεκτο για την τιμή του εισιτηρίου που πλέον είμαστε αναγκασμένοι να πληρώνουμε και επίσης απαράδεκτη συμπεριφορά από τους ιθύνοντες που αδιαφορούν για την ασφάλεια και το κύρος των μεταφορών που αναλαμβάνουν θυσιάζοντας τα όλα στον βωμό του κέρδους ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να μπει ένα δεύτερο λεωφορείο το οποίο να είστε σίγουροι πως απο την μέχρι τώρα εμπειρία μου θα συμπλήρωνε τον απαιτούμενο αριθμό θέσεων. Όση εμπιστοσύνη και να είχα στο ΚΤΕΛ μετά το χθεσινό συμβάν αρχίζω να απαξιώνω τις υπηρεσίες του που τείνουν να γίνουν τριτοκοσμικές.
Με εκτίμηση"
Πηγη:troktiko
Bookmarks