ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Πιστευω οτι βλεποντας ο κοσμος οτι η φωνη του ακουστηκε τρανταχτα,γνωριζει πλεον οτι μπορει να ζητησει εκλογες ετσι ωστε να παρει πουλο το μισητο προσωπο.Λεεεεεμε τωρα.
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Εγώ πάντως νομίζω ότι οι πολίτες δεν καταστρέφουν κανέναν πολιτικό. Αποφασίζουν για το συμφέρον της Πολιτείας τους και τον ακατάλληλο της δεδομένης χρονικής στιγμής απλά τον στέλνουν στο σπίτι του. ¶μα μια πολιτική που εφαρμόζει κάποιος δεν είναι η σωστή αναλαμβάνει και την πολιτική ευθύνη τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Και οι πολιτικοί είναι διαχρονικοί. Σήμερα τον στέλνεις σπίτι του και αύριο τον ξανακαλείς να κυβερνήσει. Η δε τηλεόραση είναι ένα βήμα ανάπτυξης και διάδοσης ιδεών, απόψεων, πολιτικών κ.λ.π. Τα πρόσωπα λοιπόν που επιλέγουν να παίξουν μαζί της θα εισπράξουν το ανάλογο τίμημα του παιχνιδιού.......
Ο Καραμανλής μόνος του "καταστράφηκε" και δεν του φταίει κανένας. Το σίγουρο όμως είναι ότι στην Πολιτεία μας διόγκωσε αντί να μειώσει το ήδη υπάρχον πρόβλημα....
Bookmarks