εστω και αργοπορημενα χρονια σου πολλα αλλα κυριως καλα με πολυ αγαπη και υγεια πανω απ ολα
χρονια πολλα και καλα και οτι ποθεις στο κρεβατι σου να το βρεις![]()
Κοντός, χοντρός, άσχημος, κακός, βαρετός, χαζός, ανώριμος, ανέραστος, κομπλεξικός... και αυτά στις καλές μου ημέρες.
Χρόνια σου πολλά zastava αλλά, πάνω από όλα,χρόνια καλά.
Να κουβαλάς το κέφι, τη ζωντάνια και την αισιοδοξία που σε διακρίνουν μέχρι τα βαθιά σου γεράματα.
Το έχω βρει φίλε εδώ και 12 χρόνια και το βλέπω και στο διπλανό δωμάτιο εδώ και 9 χρόνια περίπου....Να΄σαι καλά πάντως.....
Σε προσκαλώ να το παίξουμε Μαθουσάλες.....Κάπου 6,5 αιώνες έζησε ο αθεοφόβος. Λέω να πάω μέχρι τους 7 αιώνες εγώ. Να σπάσω τα κοντέρ....χιχιχιχιχιχχι........¶μα λοιπόν θες σε παίρνω μαζί μου.........
Αυτά είναι αποκλειστικά για σένα.........Ξέρεις το γιατί? Τραγουδάς ωραία την Μασσαλιώτιδα..............χιχιχιχιχιχιχιχι
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zastava : 08-11-09 στις 14:22 Αιτία: ΣυγχωνεÏτηκε αυτόματα απο το BlogΘÎα
ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ .http://www.miltos.gr/dynamic/photos/...ta_birth33.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bitzman : 17-11-09 στις 22:15
ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Σου ευχομαι χρονια πολλα και οτι ποθεις να το παθεις γιατι το αξιζεις
Κοντός, χοντρός, άσχημος, κακός, βαρετός, χαζός, ανώριμος, ανέραστος, κομπλεξικός... και αυτά στις καλές μου ημέρες.
Bookmarks