Στο θέμα ανωνυμίας να μπεί μια τάξη.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να ασχοληθούμε προτιμώ με την φορολόγηση 12% κινητής τηλεφωνίας και τελών και ας αφήσουμε τις μ@λ@κίες.
Στο θέμα ανωνυμίας να μπεί μια τάξη.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να ασχοληθούμε προτιμώ με την φορολόγηση 12% κινητής τηλεφωνίας και τελών και ας αφήσουμε τις μ@λ@κίες.
ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Συμφωνω απολυτα με τον ταχυδρομο... Ουτε εγω μπορω να καταλαβω για πιο λογο να μην δηλωθουν τα καρτοκινητα.. Σε τι πειραζει δηλαδης ????? Δεν μπορω να σκεφτω κατι αρνητικο σε αυτη την αποφαση.
Κοντός, χοντρός, άσχημος, κακός, βαρετός, χαζός, ανώριμος, ανέραστος, κομπλεξικός... και αυτά στις καλές μου ημέρες.
μου φαινεται μετα τις 10 ιουλιου θα κυκλοφορω με το netbook μου παντου, η ο,τι αλλη συσκευη διαθετει wifi... τουλαχιστον τα e-mail θα παραμεινουν ανωνυμα...
ενας απο τους λογους που δεν επιθυμω την επωνυμη καρτοκινητη, ειναι αυτες οι ενοχλητικες εταιριες γκαλοπ και καλα κ καθε αλλης βλακειας θα εχουν ακομη και τα στοιχεια μου... σημερα στις 10 το πρωι κιολας ενοχληθηκα απο κατι σχετικο... τον αριθμο μου δηλαδη απο που τον βρηκανε? φανταζεστε να 'χανε κ ακομη το ΑΦΜ μου κ τον αριθμο ταυτοτητας μου? στο τελος μου πουλησε κ τσαμπουκα η ομιλιτρια... αντε μη χ3σω....
δεν νομίζετε
πως είμαστε πολύ αναλώσιμοι
για να πιστεύουμε
πως είμαστε στο "κέντρο" του κοσμου
πάνω σε ένα φαινόμενο
που λέγεται Γη.... ??
(1. Ο Εγκληματίας θα βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τον διώκτη.
2. Το καθεστώς ανωνυμίας των καρτοκινητών συνιστά ανομία του συστήματος που πρέπει να θεραπευθεί για πολλούς και ποικίλους λόγους. Δεν μπορεί ο άλλος να μου τηλεφωνεί και να με βρίζει και να μην ξέρω ποιος είναι παραδείγματος χάριν.)
Σε βρίσκω απολύτος σωστό.
Αλλά αυτός που σε βρίζει θα συνεχίσει να το κάνει, είτε με ενα κλεμένο κινητό,είτε με μηνύματα μεσω δικτύου,είτε με άλλο τρόπο.
ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Με την λογική του πάντα ο άλλος θα κάνει αυτό και εκείνο δεν γίνετε τίποτα ας ασχοληθεί λοιπόν η Αντιτρομοκρατική και η Ασφάλεια με τους Δολοφόνους και ας μαζευτεί ο κάθε μ@λ@κ@κος που πέρνει μια κάρτα και αρχίζει και βρίζει και απειλεί το σύμπαν και κανει καμάκι μέσω ΣΜΣ.
Ας γλυτώσουμε απο τους πολλούς μ@λ@κες και ανώμαλους και μετά πάμε στους λίγους κακούς και αδίστακτους.
Κάμερες, δορυφόροι, eselon, Destinator, κινητά……….
Big brother γίναμε !!!
Κοπάδι κατευθυνόμενο και ελεγχόμενο.
Bookmarks