"Κι όταν μια μέρα φύγω από δω ένα θάναι σίγουρο...
πως έζησα τη ζωή που διάλεξα εγώ κ όχι κάποιος άλλος για μένα...
κι η αλήτισσα ψυχή μου θα το νιώθει...έτσι...όπως θα πετάει ελεύθερη...
Παρακαλώ όπως διαβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας του Blogthea Portal τον οποίο θα βρείτε εδώ.
Τα τηλέφωνα έχουν ιδιοκτήτη και συνεπώς πρέπει να υπάρχει ονοματεπώνυμο. Τα είπαμε και παραπάνω Ταχυδρόμε.
ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Να ασχοληθούμε προτιμώ με την φορολόγηση 12% κινητής τηλεφωνίας και τελών και ας αφήσουμε τις μ@λ@κίες.
συμφωνώ με Taxydromos!
Είμαι κι εγώ κάτοχος καρτοκινητού καθώς δέν μου αρέσει να πολυμιλώ απο τα τηλέφωνα... και θεωρώ ΚΛΕΨΙΑ τις χρεώσεις για πάγιο.
Αλλά αυτό το 12% (αντικοινωνικός φόρος της ΝΔ που κράτησε το ΠΑΣΟΚ) φαίνεται κάθε φορά που αγοράζουμε μια κάρτα 10,20,30 π,χ και τα 1.20/2.4/3.6 ευρώ πάνε υπερ πίστεως, την ώρα που το ΦΠΑ ομιλίας έιναι ήδη πληρωμένο!!
Οι εταιρείες κινητής κάνουνε μόκο-τουμπέκα γιατί τις συμφέρει... και ο φόρος και η κατάργηση της ανωνυμίας.
Ανωνυμία -δέν ισχύει πουθενά- ξεχάστε το. Οι εντολές της ΕΕ είναι σαφέστατες... μας αρέσουν δεν μας αρέσουν όπως σε αμέτρητα άλλα πράγματα...
Αλλά βέβαια εμείς μετά ΕΠΩΝΥΜΑ θα απαιτούμε υπηρεσίες και σεβασμό, θα κάνουμε παράπονα και θα ακυρώνουμε συμβόλαια και καρτοκινητά. Να μάθουν !![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sak : 11-11-09 στις 18:22 Αιτία: οÏπς! Îκανα οÏθογÏαφικό λαθάκι...
Ετσι και αλλιώς τα ελένχουνε όλα αν σε βάλουνε στο μάτι ειδικά τελείωσες, δεν αγόρασαν μηχάνημα που ελένχει συνομιλίες κινητών, τόσες χιλιάδες ευρώ?
Απλά τα μέτρα τους γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα πλέον στους αντιφρονούντες!
Bookmarks