Δεν θα σου πω χρόνια πολλά.
ευχή συνηθισμένη
Μα θα σου πω όπου κι αν πας,
χαρά να σ αναμένει.
Αυτό που πάντα νοσταλγείς
όνειρο να μη μείνει
να στο χαρίσει η μοίρα σου
κι αληθινό να γίνει.
Δεν θα σου πω χρόνια πολλά.
ευχή συνηθισμένη
Μα θα σου πω όπου κι αν πας,
χαρά να σ αναμένει.
Αυτό που πάντα νοσταλγείς
όνειρο να μη μείνει
να στο χαρίσει η μοίρα σου
κι αληθινό να γίνει.
"Κι όταν μια μέρα φύγω από δω ένα θάναι σίγουρο...
πως έζησα τη ζωή που διάλεξα εγώ κ όχι κάποιος άλλος για μένα...
κι η αλήτισσα ψυχή μου θα το νιώθει...έτσι...όπως θα πετάει ελεύθερη...
Παρακαλώ όπως διαβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας του Blogthea Portal τον οποίο θα βρείτε εδώ.
Happy birthday φίλε μου!!
πάντα υγεία και χαρά......
ορίστε ένα μικρό και φθηνό αυτοκινητάκι από μένα:
![]()
Χρόνια πολλά και από μένα λοιπόν.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά....Οτι επιθυμείτε!
Μόνο όταν έζησες κάτω θα ξέρεις πόσο επικίνδυνο είναι να σκαρφαλώνεις πάνω. Μόνο όταν βγήκες από τα σκοτάδι θα καταλάβεις πόσο φωτεινή είναι η λάμψη του ήλιου. Μόνο γνωρίζοντας τη μοναχικότητα θα καταλάβεις πόσο μάταιη είναι η πολυλογία Χουν Τζι Τσεν
Αυτοί που δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους, κάνουν συνήθως τη χειρότερη παρέα Γκουίνοου Α.
Βρέθηκα μόνος στη μέση της ερήμου και για αυτό δε διαπίστωσα χειρότερη μοναξιά από την παρουσία ενός κακού συντρόφου Καρακανί Αλ-Χασάν
ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρόνια Πολλά και Καλά Lari σου εύχομαι υγεία, ευτυχία, ειρήνη, ελπίδα, σοφία, άννα, μαρία, ρούλα, τούλα, κούλα, βούλα, μπούλα, σούλα, ρίτσα, κίτσα, λίτσα, νίτσα και όποια άλλη γουστάρεις εσύ.
Ευχαριστώ Νίκο,αλλά θα σε απογοητεύσω....Δεν το πέτυχες το όνομα![]()
Μόνο όταν έζησες κάτω θα ξέρεις πόσο επικίνδυνο είναι να σκαρφαλώνεις πάνω. Μόνο όταν βγήκες από τα σκοτάδι θα καταλάβεις πόσο φωτεινή είναι η λάμψη του ήλιου. Μόνο γνωρίζοντας τη μοναχικότητα θα καταλάβεις πόσο μάταιη είναι η πολυλογία Χουν Τζι Τσεν
Αυτοί που δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους, κάνουν συνήθως τη χειρότερη παρέα Γκουίνοου Α.
Βρέθηκα μόνος στη μέση της ερήμου και για αυτό δε διαπίστωσα χειρότερη μοναξιά από την παρουσία ενός κακού συντρόφου Καρακανί Αλ-Χασάν
Για πες μου όνομα να κάνω edit.
οmar πες με καλύτερα (το nik μπροστά είναι απ΄τη nikita ... το έτερον ήμισυ).![]()
Bookmarks