ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Δεν είσαι μέσα στην επικαιρότητα εκεί που πρέπει βρε παιδί μου.
Ο Έλληνας με τα ωραία του...
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
παιδιά,έχετε χάσει την ουσία του θέματος ,η οποία δεν είναι βέβαια ούτε ποιος πήγε με ποιον ,ούτε αν έχουν δικαιωμα να συνουσιαζονται.
1ον το νοσοκομειο δεν ειναι κρεβατοκάμαρα.στην κρεβατοκαμαρα τυς μπορουν ν α κανουν ο,τι θέλουν,στον χώρο εργασίας τους όμως και μάλιστα σε νοσοκομείο δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ικανοποιουν τισ σεξουαλικες τους φαντασιωσεις.
2ον και κυριότερον.εγω θελω οι υπευθυνοι και ο υπουργος να παρουν τα ονοματα αυτων των ανευυνων ,αλλα κατα τ'άλλα σεξουλιαρηδων γιατρων και νοσοκομων και να δουν τις βαρδιες τους.πότε ειχαν βαρδιες?ποτε δουλευαν ολοι μαζι?ποσοι ασθενεις πεθαναν τις ωρες των δικων τους εφημερειων?ποσοι κατακαημενοι τον ψαχνανε τον γιατρο και την νοσοκομα την ωρα που αυτοι βγαζανε τα ματια τους?εγω ευχαριστω τον θεο που δεν ηταν καποιος δικος μου,ποσοι χασαμε αγαπημενα προσωπα σε νοσοκομεια επειδη δεν βρισκοτανε γιατρος ή νοσοκομα?
"Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία"-Α.Κάλβος
Μα τώρα αυτό που λές στέκει ?
ΥΓ/ Για το 2 λέω............
Πρεπει να ειμαι ο μονος που δεν εχει δει το βιντεο.
Αν δεν το δω με τα ματια μου δεν πιστευω τιποτα (το link βρε παιδια που ειναι ?).Αν και πιστευω οτι ολα εγιναν για τα πνευματικα δικαιωματα της ταινιας...![]()
Έκανε την γκάφα η κοπελιά γιατί άλλα έλεγε και άλλα έγινα απλά.
Είναι τυχαίο το πρώτο θύμα του Jigsaw στα έργα να ήταν γιατρός![]()
Bookmarks