Δηλαδή κατ' εσένα αμα μείνει μια γυναίκα έγγυος πρέπει να το γεννήσει θέλει δεν θέλει είναι υποχρέωση της.
Εάν είναι 20 χρονη και την βιάσουν πρέπει να το γεννήσει ?
Έχω κάνει εγώ ή το ταίρι μου
Δεν έχω κάνει εγώ η το ταίρι μου
Δεν θα έκανα Ποτέ
Δεν είμαι αρνητική/ός να κάνω
Δηλαδή κατ' εσένα αμα μείνει μια γυναίκα έγγυος πρέπει να το γεννήσει θέλει δεν θέλει είναι υποχρέωση της.
Εάν είναι 20 χρονη και την βιάσουν πρέπει να το γεννήσει ?
Ταχυδρόμε δεν με παρακολουθείς.....
Είδες να αναφέρω καθόλου την 1η περίπτωση?(Αυτό που λες εδώ εννοώ). Τώρα αν εννοείς την 2η περίπτωση που είπα ότι δεν είναι δικαιολογία αν είναι μεθυσμένη, εγω δεν κατάλαβα να μιλάει για βιασμό. Είπε απλά αν είναι μεθυσμένη και πάει με έναν άγνωστο. Αν πάει με την θέληση της είναι βιασμός? Για μένα είναι ανευθυνότητα. Θες να πας με έναν άγνωστο? Να πας...αλλά μετά μην ζητάς και τα ρέστα...
"Κι όταν μια μέρα φύγω από δω ένα θάναι σίγουρο...
πως έζησα τη ζωή που διάλεξα εγώ κ όχι κάποιος άλλος για μένα...
κι η αλήτισσα ψυχή μου θα το νιώθει...έτσι...όπως θα πετάει ελεύθερη...
Παρακαλώ όπως διαβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας του Blogthea Portal τον οποίο θα βρείτε εδώ.
Οκ βρε ΖΟΖΕ πήγε με έναν άγνωστο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πήγε είναι Πόρνη, άχρηστη, παλιογυναίκα, τρισάθλια και ελεεινή και ότι άλλο θέλεις και φαντάζεσε. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πρέπει να γεννήσει ?????????????????????????????????????????????????????????????????
Δεν έχει την επιλογή να πεί ΟΧΙ ???????????????????????????????????????????????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jose2205 : 02-12-09 στις 15:14
Παρακαλώ όπως διαβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας του Blogthea Portal τον οποίο θα βρείτε εδώ.
Γιαυτό λοιπόν μιλάω για δικαίωμα βρε Ζοζε.
Σε περίπτωση βιασμού....ναι έχει το δικαίωμα
Σε περίπτωση που το παιδί θα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.....ναι έχει το δικαίωμα
Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις......ναι έχει το δικαίωμα.
Στην περίπτωση όμως που βάζει τον εαυτό της πάνω από το παιδί που περιμένει....όχι δεν έχει το δικαίωμα....αλλά ότι και αν πω εγώ, όπως και αν το δικαιολογήσω δυστυχώς θα συμβαίνει...δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο...μπορούμε όμως να αλλάξουμε τον εαυτό μας.
Ζοζέ δεν μπορείς να λές για παράδειγμα ότι ο Βιασμός είναι ανωτέρα βία και το να <ρίξεις> το έμβρυο γιατί δεν είσαι έτοιμη να γίνεις μητέρα είναι άλλο.
Τό ίδιο είναι αλλιώς θα μιλάγαμε αλλιώς.
Αυτό που λέω εγώ είναι για το δικαίωμα επιλογής ανεξαρτήτως καταστάσεως.
Μένει η κοπέλα έγγυος και στον μήνα-45 μέρες το αντιλαμβάνετε οπότε εκεί είναι το θέμα να έχει την επιλογή να προχωρήσει ή όχι.
Κοίτα σε όλα Ζοζε μου υπάρχει και υπερκατανάλωση και αυτό δεν μπορουμε να το αποφυγουμε
Bookmarks