Και προσφέρει και κουραμπιεδάκι να προσθέσω![]()
Έχω κάνει εγώ ή το ταίρι μου
Δεν έχω κάνει εγώ η το ταίρι μου
Δεν θα έκανα Ποτέ
Δεν είμαι αρνητική/ός να κάνω
Και προσφέρει και κουραμπιεδάκι να προσθέσω![]()
ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Κάτι τέτοια να λές και θα σε κάνουμε ίνδαλμα![]()
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Το δικαίωμα επιλογής υπάρχει οπωσδήποτε και για οτιδήποτε, όχι μόνο για την έκτρωση. Έτσι, κάποιοι επιλέγουν να κάνουν έκτρωση και κάποιοι να μην κάνουν. Το δικαίωμα επιλογής είναι δώρο Θεού ( αυτεξούσιο) και όπως λένε οι Θεολόγοι, είναι το σημαντικότερο δώρο του Θεού στον άνθρωπο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zter40 : 04-12-09 στις 18:39
Δεν νομίζω ότι οι αποφάσεις και οι πράξεις μας καθοδηγούνται απο τον ΘΕΟ ή να το πώ και διαφορετικά ο ΘΕΟΣ ασχολήθηκε με το πώς θα πράτουμε και τον μηχανισμό του.
Για όλα αυτά θα κριθούμε (αν κριθούμε ) αλλά για να φτάσουμε στις επιλογές ορισμένοι απο μας έχουμε πλήρη επίγνωση των συνεπειών αυτών και ενίωτε τις πληρώνουμε μια ζωή (συνείδηση).
Τι λες τώρα!!
Έχεις διαβάσει στην Αγία Γραφή,τι λέει ο Θεός για εκείνους που είναι υπεύθυνοι για το θάνατο εμβρύου;
Ελευθερία βούλησης και επιλογής,αλλά όχι σε σχέση με τη ζωή των άλλων!!
Έλεος δηλαδή
ΥΓ:Απευθύνομαι στον zter40
Το ίδιο πράγμα λέμε βρε Μιχάλη. Όμως αν θέλεις να κάνεις το κακό, δεν σε εμποδίζει ο Θεός. Απλά σε προειδοποιεί για τις συνέπειες. Γι΄αυτό όντως γίνονται τόσοι φόνοι. Αν δεν είχε ο άνθρωπος το δικαίωμα της επιλογής μεταξύ καλού και κακού, τότε δεν θα είχε κανένα νόημα ο πνευματικός αγώνας που ζητά από μας ο Θεός.
Bookmarks