ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
έχω μια διαφορετική προσέγγιση και δνε πιστεύω ότι το ΣΕΧ επηρρέασε την θρησκεία.
Το εμπόριο συμφωνώ απολύτως ότι την επηρρέασε.
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Κοίτα αμα το θέσεις έτσι πάμε αρκετά μακρυά και στο τέλος άκρη δεν θα βρούμε.
Εγω θα έλεγα ότι η εννοια θρησκείας ξεκίνησε απο ένα απλό Τοτεμ το οποίοι μπορεί σαν σύλληψη να είναι απλό αλλά μετά απο αιώνες μεταλάχθηκε.
Η Έννοια θεός δημιουργήθηκε απο το < ύψος > και το δέος που έχει ο άνθρωπος απο την διάσταση αυτή.
Βλέποντας απο ψηλά ο άνθρωπος κοίταξε και τον ουρανό και απο εκεί και πέρα του δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι κάποιος κοιτά απο πιο ψηλά...............
Απο την στιγμή που είσαι κολλημένος σε αυτό δεν μπορώ να σου αλλάξω σκέψη πάντως δεν με πειθει η άποψή σου.
Τα πρώτα τοτέμ είχαν σχήμα ζώου φίλε Μιχαλάκη![]()
Δεν είναι μόνο αυτό. Προσπάθησε να φανταστείς το σκηνικό. Ομάδες ημιαγρίων, χωρίς μόνιμη εγκατάσταση, περιπλανώμενοι στην αναζήτηση τροφής, ζουν σε σπηλιές και ξαφνικά κάπου σε μερικά μέρη αναδύεται η γεωργία. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον γεωργικό φτάνει η ομάδα, η οποία μετά από κακουχίες και πεινασμένη, διαπιστώνει την ύπαρξη φαγητού στο οποίο δεν έχει πρόσβαση, και ο γεωργός που δεν έχει γυναίκες μαζί του, θέλει και αυτός το κατιτίς του για να σου δώσει φαί..........Την αρχή σας την έγραψα .........βάλτε τα υπόλοιπα.
Για μένα ο σωστός ορισμός είναι Ξόανο και έχει ποικίλες μορφές. Το τοτέμ είναι ινδιάνικο και συμφωνώ ότι ξεκινά από ζωικές μορφές και σχήματα ενδεχομένως.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zastava : 06-12-09 στις 10:55 Αιτία: ΣυγχωνεÏτηκε αυτόματα απο το BlogΘÎα
Bookmarks