δεν βρηκα το δικο μου το ονομα μεσα![]()
δεν βρηκα το δικο μου το ονομα μεσα![]()
Κάτι είναι και αυτό ξέρεις. Ξέρεις τι είναι να θέλεις να γιορτάσεις και να μην μπορείς ούτε να το πεις, για να μην παρεξηγηθείς ότι τον καλείς τον άλλο για να σου φέρει δώρο? ¶σε πρόβλημα. Το αποτέλεσμα μετά από τόσα χρόνια, το έχω πάρει απόφαση και δεν με νοιάζει. Βρίσκω οδό άλλη, μέσα από τις γιορτές των δικών μου ανθρώπων. Τα Χριστούγεννα λοιπόν ξεσαλώνουμε συνολικά.![]()
ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
"Κι όταν μια μέρα φύγω από δω ένα θάναι σίγουρο...
πως έζησα τη ζωή που διάλεξα εγώ κ όχι κάποιος άλλος για μένα...
κι η αλήτισσα ψυχή μου θα το νιώθει...έτσι...όπως θα πετάει ελεύθερη...
Παρακαλώ όπως διαβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας του Blogthea Portal τον οποίο θα βρείτε εδώ.
δεν εχω παραξενο ονομα
γραψε το ονομα μου ειναι:
[email protected]![]()
Εγω μετα απο τοσα χρονια δεν θελω καν να γιορταζω.
Απο μικρη τα μονα γλεντια που γινοντουσαν για γιορτες στο σπιτι ηταν του αδελφου μου και του πατερα μου.Για μεγαλα γλεντια ομως ετσι!!
Εγω και η μανα μου ποτέ.
Ετσι την ημερα της γιορτης μου με πιανουν τα διαολια μου, αλλα λατρευω τα γενεθλια μου![]()
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
"Κι όταν μια μέρα φύγω από δω ένα θάναι σίγουρο...
πως έζησα τη ζωή που διάλεξα εγώ κ όχι κάποιος άλλος για μένα...
κι η αλήτισσα ψυχή μου θα το νιώθει...έτσι...όπως θα πετάει ελεύθερη...
Παρακαλώ όπως διαβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας του Blogthea Portal τον οποίο θα βρείτε εδώ.
Λές και εγώ παίρνω κανένα δώρο ?
Bookmarks