Εαν μπορεί να βηθήσει κανείς ...
Μένω σε ένα διαμέρισμα το οποίο νοικιάζω εδώ και 4 χρόνια . Όταν κάναμε το συμβόλαιο ήταν μια καλοσυνάτη κυριούλα πολύ καταδεκτική η οποία βιαζόταν να πάρει προκαταβολή και όλα τα άλλα θα τα τακτοποιούσαμε .Στην πορεία και σιγά - σιγά , αφού τα κοινόχρηστα ήταν αδικαιολόγητα πολλα , ανακάλυψα ότι α) τα διαμερίσματα δεν είναι 5 όπως μου είχε πει αλλά 7 από τα οποία 2 δεν συμμετέχουν στα κοινόχρηστα και το ένα είναι δηλωμένο 20m αντί για 50m που είναι στην πραγματικότητα β) οι μετητές της ΔΕΗ είναι 5 & όχι 7 , ο λογαριασμός του κοινόχρηστου ρεύματος είναι δυσανάλογος με την κοινόχρηστη χρήση γ) το υπόγειο στο οποίο βρίσκονται οι μετρητές της θέρμανσης και δεξαμενή καυσίμου είναι κλειδωμένο και νοικιασμένο ώς αποθήκη ( εκτός των 7 διαμερισμάτων ) με ρεύμα από το κοινόχρηστο και δεν επιτρέπεται μου λέει να έχω πρόσβαση δ) η πίσω αυλή και η ταράτσα είναι κλειδωμένα χωρίς αιτία ( λέει για να μην μπουν κλέφτες ) δ) καθαρίστρια έχω να δω από το ΠΑΣΧΑ που παραιτήθηκε η προηγούμενη ( η γυναίκα μου είναι όλη μέρα σπίτι αφού δεν εργάζεται ) ε) στις χρεώσεις υπάρχουν κάποιες παράξενες όπως 11 λάμπες κοινές 60w = €70 , ευδαπ κοινόχρηστο €10 χωρίς κήπο και καθαρισμό στ) η ώρα του καλοριφέρ κοστίζει €2,7 για διαμέρισμα 89m κ.α.
Στην αρχή που τα ανακάλυψα πήγε να με βγάλει τρελό . Μετά άφησε να κυλάει ο χρόνος με το θα δούμε τι θα γίνει .Τέλος μου λέει έτσι είναι τα πράγματα εάν μου αρέσει & εάν δνε μου αρέσει να φύγω.Δεν πληρώνω κοινόχρηστα από τον Ιούλιο γιατί άφένως νιώθω μ@κ@κ@ αφετέρου με αυτά που έχω πληρώσει τόσα χρόνια σίγουρα μου χρωστάει (έχω δώσει & €300 κάβα όταν μπήκα για το ....ταμείο ) .Τώρα μου λέει πως θα μου κάνει έξωση και θα μου κόψει και την θέρμανση ( έχω δύο μωρά ) Τι να κάνω , έχει κανείς γνώσεις να με συμβουλέψει ? οι εποχές είναι πολύ δύσκολες και δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για δικηγόρο , ούτε για μετακόμιση.
Ευχαριστώ.
Bookmarks