Πριν λίγη ώρα δέχτηκα κλήση στο σταθερό μου απο το νούμερο : 2311805300.
Παιδιά μην τολμήσεται να το σηκώσεται θα χρωθείται αλύπητα.
Πριν λίγη ώρα δέχτηκα κλήση στο σταθερό μου απο το νούμερο : 2311805300.
Παιδιά μην τολμήσεται να το σηκώσεται θα χρωθείται αλύπητα.
να πώ επήσεις πως είναι και άλλα...2311805300-2311804000-2311802123 οπότε μεγάλη προσοχή
Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
Καλά βρε παιδιά αλλά πληρώνεις και όταν σε πάρουν ?
Εξακριβωμένο οτι γινονται χρεώσεις;
Θα΄σαι πάντα κύκλος που δεν έκλεισε στο παιχνίδι αυτό κανείς δεν κέρδισε κι όσο μου ζητάς να σταματήσουμε ψάχνω εγώ τους τρόπους για ν΄αρχίσουμε τίποτα για μας τους δυο δεν τέλειωσε
θα΄σαι πάντα εκείνος....
Ναι !!! σε χρεώνουν...έχω ακούσει και απο άλλα ατομα να την εχουν πάθει....
Ταχυδρομε ναι φίλε μου και οταν σε πάρουν εσύ θα χρεωθεις όχι αυτοι το πως γίνετε δεν ξέρω![]()
Εγω εχω συσκευή με αναγνώριση και μπορώ να το προλάβω....Η μάνα μου δεν εχει....πως θα προστατευει??
Θα΄σαι πάντα κύκλος που δεν έκλεισε στο παιχνίδι αυτό κανείς δεν κέρδισε κι όσο μου ζητάς να σταματήσουμε ψάχνω εγώ τους τρόπους για ν΄αρχίσουμε τίποτα για μας τους δυο δεν τέλειωσε
θα΄σαι πάντα εκείνος....
Bρε παιδιά πως λειτουργεί αυτό υπάρχει κανένα σχετικό λίνκ στο διαδίκτυο?
Μα μου φαίνεται παράλογο.....να καλέσω εγώ και μετά να χρεώνομαι ναι οκ....¶λλα είναι σαν να μου λετε οτι κάθεται ενας τύπος πάνω απο ενα τηλέφωνο καλεί αγνώστους τους χρεώνει και τα τσεπώνει........Πως λειτουργεί ολο αυτο; Λίγο σαϊκο κατάσταση μου κάνει.
θα΄σαι πάντα εκείνος....
Θα ψάξω να σα σας βρώ πληροφορίες το πώς το κάνει αυτό
Edit:
Σε πέρνουν τηλ.(τυχαία) και σου λένε τάχα οτι κέρδισες ένα σπίτι κτλ...(κάθε λεπτό χρεώνεσε περίπου 1,50Εuro ) μετα απο λίγο σου λέει οτι δεν το κέρδισες ακριβώς αλλα είσαι σε μια κλήρωση
ή σε πέρνουν τηλ. και παίζει μια μουσική και πάλι χρεώνεσαι
Πηγη. exetastiki
αν βρώ κάτι παραπάνω θα σας το πώ ....απλά προσοχή
wisdompa τώρα όσο για την μητέρα σου που είπες δεν ξέρω...καλο θα ήταν να είχε μια συσκευη με αναγνώριση(δεν σου λέω αγορασε ) απλα για την δική σας ασφάλεια
Ταχυδρομε αν βρώ κάτι σχετικά με αυτό που είπες θα το δώσω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη divecx : 14-12-09 στις 19:52
Αρα μου λες πως στο ενα λεπτό αν παρω είδηση οτι πρόκειται περι δράκου και το κλείσω θα χρεωθώ μονο το 1,5 ευρώ η θα χρεώνομαι και περαιτέρω εν αγνοία μου;
Γιατι αν με παρει ο Σαντα και μου πει κερδισες σπίτι θα του πω οτι μεγάλωσα μάστορα δε πιστεύω σε δράκους και γλυτώνω και το 1,5...
θα΄σαι πάντα εκείνος....
Bookmarks