Πως θα παω στα Γρεβενα απο αθηνα γνωριζει κανεις? Επηρεαζει καθολου την διαδρομη η κατολισθιση στα τεμπη?
Πως θα παω στα Γρεβενα απο αθηνα γνωριζει κανεις? Επηρεαζει καθολου την διαδρομη η κατολισθιση στα τεμπη?
Πας μέσω Λάρισας. Δεν φτάνεις καν στα Τέμπη. Μπορείς να δεις τη διαδρομή και εδώ:
Οδικοί Χάρτες Νομών Ελλάδας στο mykosmos.gr
Πάτα πάνω στον νομό Λαρίσης και πήγαινε στη συνέχεια στην πρώτη επιλογή κάτω του χάρτη(υπολογισμος διαδρομής). Στο νέο παράθυρο που θα σου ανοίξει, βάλε τα ονόματα των πόλεων και θα σου βγει η διαδρομή με λεπτομερείς οδηγίες........
ΜΑΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Πάρε πτήση για Κωνσταντινούπολη και μετά για Σκόπια και μετά με το αυτοκίνητο μπορείς να ροβολήσεις προς τα κάτω,,,,,,,,,,,,,,,,,,
καμια σχεση δεν εχουν τα τεμπη με τα Γρεβενα.εγω παω απο εξοδος απο Εθνικη οδο Λαμια-Δομοκο-Καρδιτσα-Τικαλα-Καλαμπακα και πριν τη γεφυρα στο μουργκανι κανεις δεξια.αν πας ευθεια πας Ιωαννινα και αλλα χωρια αλλα και στα Γρεβενα αλλα ειναι πιο μακρια.επισης ευθεια μετα απο καποια χλμ βγενεις και Εγνατια οδος(εισοδος Μαλακασι αν θυμαμε καλα). αλλα ρωτα για καλο και για κακο.
Η ζωή είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια – Ποτέ δεν ξέρεις τι γεύση θα σου τύχει.
Bookmarks